Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O persoană ar putea ingera până la cinci grame de plastic săptămânal, potrivit unui raport WWF

Publicat:

O persoana ar putea ingera pana la cinci grame de plastic in fiecare saptamana, echivalentul greutatii unui card de credit, potrivit unui raport comandat de for Nature (WWF) din Australia si publicat marti, relateaza AFP si . Potrivit acestui raport, o compilatie de peste 50 de studii, fiecare individ ar inghiti circa 2.000 de micro-particule si particule de plastic in fiecare saptamana, aproximativ 250 de grame pe an. Studiile anterioare au aratat ca oamenii inghit si respira particule de plastic in fiecare an, insa provocarea pentru cercetatorii…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Eturia: Romani au ales sa isi faca online rezervarile pentru vacanta de Paste, alocand aproximativ 2.300 euro de persoana pentru o vacanta intr-o destinatie exotica, iar in cazul destinatiilor din Europa, pretul mediu e de 1.000 euro de persoana pe pachet

18:56, 08.04.2024 - ”Eturia a lansat, in 2023, doua platforme de rezervari online de vacante, pentru sejururile exotice si sejururile in Europa. In acest context, pentru vacantele de Paste, turistii romani au ales sa isi rezerve vacanta online, cheltuind un buget pentru o destinatie exotica, de aproximativ 2.300 euro/…

Doi varstnici din Alba Iulia, pacaliți prin metoda „accidentul”. Au ramas fara 20.000 de lei, 1.000 de euro și 30 de grame de aur

19:35, 07.04.2024 - Atenție, stimați cetațeni! O inșelaciune prin metoda „accidentul” a fost inregistrata, in aceasta dupa amiaza, la Alba Iulia. Escrocii au incercat sa pagubeasca și o persoana din Sebeș, dar aceasta nu a dat crezare celor transmise la telefon. Inspectoratul de poliție Județean Alba readuce in atenție…

Brasovul marcheaza sambata, Ora Pamantului

07:55, 20.03.2024 - Ora Pamantului va fi marcata la Brașov prin oprirea iluminatului din Centrul Istoric. Sambata, 23 martie 2024, cu ocazia „Orei Pamantului”, luminile din Centrul Istoric se vor stinge pentru o ora. Sambata, intre orele 20:30 – 21:30, luminile din toata lumea se vor stinge pentru a atrage atenția asupra…

Cate grame de plastic ajung in corpul nostru, din alimentele de zi cu zi. Se pot dezvolta boli grave: date alarmante

23:10, 15.03.2024 - Printre produsele cele mai contaminate se numara carnea, mierea, legumele și chiar berea. Merele, de exemplu, se afla printre alimentele care conțin cel mai mult plastic.O echipa de cercetatori din Italia a demonstrat ca microparticulele ingerate afecteaza in mod direct metabolismul oamenilor, fiindca…

Pantofii de sport trebuie special conceputi pentru femei, conform unui raport parlamentar britanic

14:51, 05.03.2024 - Un raport parlamentar britanic recomanda conceperea pantofilor sport specifici pentru femei, ca raspuns la accidentarile grave la genunchi suferite de jucatoarele de inalt nivel, relateaza cotidianul L'Equipe, potrivit Agerpres. Anul trecut, Cupa Mondiala de fotbal feminin din Australia si Noua Zeelanda…

Concluzia șocanta oamenilor de știința! Un om inghite 5 grame de plastic saptamanal, echivalentul unui card bancar. Totul ajunge in ficat

06:05, 01.03.2024 - Concluzia șocanta oamenilor de știința! Un om inghite 5 grame de plastic saptamanal, echivalentul unui card bancar. Totul ajunge in ficat Saptamanal, oamenii inghit aproximativ 5 grame de plastic. Acest gramaj este echivalentul unui card bancar, potrivit profesorului doctor Dan Vodnar.Concluziile…

Cercetatorii considera ca modalitatea de clasificare a cancerelor trebuie sa se schimbe

00:11, 05.02.2024 - Clasificarea unui cancer metastazat in functie de organul in care boala a aparut pentru prima data este o metoda depasita si poate sa ii impiedice uneori pe anumiti pacienti sa aiba acces la un tratament adaptat, considera cercetatorii de la Institutul Gustave-Roussy din orasul francez Villejuif intr-un…

Clasificarea cancerelor s-ar putea schimba

21:00, 31.01.2024 - Clasificarea unui cancer metastazat in functie de organul in care boala a aparut pentru prima data este o metoda depasita. Acest lucru  ii poate impiedica pe  pacienti sa aiba acces la un tratament adaptat, arata cercetatorii de la Institutul Gustave-Roussy din orasul francez Villejuif intr-un studiu…


Ce parere ai despre aceasta stire?