Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O nouă sarcină în showbiz. O cunoscută artistă va deveni mamă la 45 ani

Publicat:

Actrita americana , in varsta de 45 de ani, este insarcinata pentru prima data, au anuntat in aceasta saptamana doua tabloide din .

Intr-un set de fotografii publicate recent de tabloidul , vedeta americana poarta o tinuta vaporoasa, iti tine o mana pe abdomen si are o silueta ce pare sa fie rotunjita de sarcina.

Potrivit leparisien.fr, si sotul ei, , in varsta de 38 de ani, chitaristul trupei , vor deveni cu certitudine parinti pentru prima data, in 2018.

"Cameron este convinsa ca nasterea…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

O mega vedeta de la Hollywood a devenit mama la 51 de ani. „Este cea mai buna, parte a vieții mele”

18:25, 25.03.2024 - Cameron Diaz, actrița in varsta de 51 de ani și soțul ei, muzicianul Benji Madden, au anunțat venirea pe lume a celui de-al doilea copil al lor, un baiețel pe nume Cardinal. Cuplul a anunțat sosirea fiului lor intr-o postare pe Instagram. Ei au transmis ca sunt „binecuvantați și recunoscatori” pentru…

Cameron Diaz, in varsta de 51 de ani, mama pentru a doua oara

14:25, 25.03.2024 - Vestea sosirii celui de-al doilea copil al actriței Cameron Diaz, in varsta de 51 de ani, și a soțului ei, chitaristul Benji Madden, in varsta de 45 de ani, a surprins pe toata lumea. Cuplul, care mai are o fetița nascuta in 2019, a anunțat nașterea baiețelului lor intr-o postare comuna pe Instagram,…

Actrita Cameron Diaz, in varsta de 51 de ani, si sotul ei au anuntat nasterea celui de-al doilea lor copil

12:20, 24.03.2024 - Actrita Cameron Diaz, in varsta de 51 de ani, si sotul ei, chitaristul Benji Madden, in varsta de 45 de ani, au luat pe toata lumea prin surprindere anuntand ca mai au un copil, un baietel, pentru a carui nastere se simt "binecuvantati si recunoscatori", relateaza CBS News, potrivit news.ro. Cuplul,…

Cameron Diaz și Benji Madden au devenit parinți pentru a doua oara

22:50, 23.03.2024 - Cameron Diaz și Benji Madden au surprins fanii anunțand ca li s-a nascut recent cel de-al doilea copil, un fiu pe nume Cardinal. Diaz, 51 de ani, și rockerul Good Charlotte, 45 de ani, nu au dezvaluit anterior ca așteptau un copil.

In geaca de piele, Kim Jong Un s-a urcat pe un tanc de lupta și a facut o demonstrație in fața soldaților lui

09:06, 14.03.2024 - Kim Jong Un a condus un "nou tip de tanc de lupta" in timpul unor exercitii militare din Coreea de Nord, in timp ce Statele Unite si Coreea de Sud desfasoara exercitii comune, a informat joi agentia de presa nord-coreeana KCNA.

Liceenii din Vaslui, indemnati sa se inscrie in programul FLEX: un an de studii in SUA, gazduiti de o familie americana

00:35, 07.03.2024 - STUDII… Tinerii din judetul Vaslui, care vor sa studieze in Statele Unite ale Americii, pot beneficia de burse. Acestia pot accesa programul FLEX, inscrierile vor avea loc in luna august, insa American Councils for International Education a anuntat ca adolescentii se pot preinscrie. „Aplicatiile online…

Conflictul din Marea Roșie este cea mai mare batalie navala purtata de marina SUA de la al Doilea Razboi Mondial

08:05, 20.02.2024 - Un amiral american a spus ca lupta contra militanților Houthi din Marea Roșie este cea mai mare batalie navala pe care Statele Unite au purtat-o de la al Doilea Razboi Mondial, potrivit Insider. Mai mult, momentul marcheaza și prima data in istorie cand rachete balistice anti-nava sunt folosite in lupta.


Ce parere ai despre aceasta stire?