Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O nouă atenționare de călătorie pentru Grecia. Zonele lovite de urgie

Publicat:

Romanii, care se afla sau doresc sa calatoreasca in Grecia, sunt avertizați de ca meteorologii locali au emis o prognoza de vreme rea - ploi torentiale, furtuni, vant in rafale si grindina.

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

MAE, atentionare de calatorie pentru romanii care merg in Grecia: Transportul public, dat peste cap din cauza unei greve

19:46, 16.04.2024 - Romanii care se afla, tranziteaza sau vor sa calatoreasca in Grecia sunt atenționați de Ministerul Afacerilor Externe (MAE) ca, miercuri, 17 aprilie, au loc greve in sectorul transportului public, la nivel national, fiind așteptate perturbari majore in circulatia mijloacelor de transport in comun.Greva…

Atenționare de calatorie pentru romanii care merg in Grecia: Se anunța greve care vor da peste cap transportul public

17:55, 16.04.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atentionare de calatorie pentru Grecia, unde miercuri vor avea loc greve in sectorul transportului public. Astfel, sunt asteptate perturbari majore, fiind modificate programul autobuzelor, metroului, trenurilor si taxiurilor.

Atenționare de calatorie: Vor fi afectați romanii care calatoresc in Grecia

17:35, 16.04.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atentionare de calatorie pentru Grecia, unde miercuri vor avea loc greve in sectorul transportului public. Astfel, sunt asteptate perturbari majore, fiind modificate programul autobuzelor, metroului, trenurilor si taxiurilor, noteaza news.ro.

MAE a emis o atentionare de calatorie in Grecia: Risc foarte mare de incendii forestiere

20:40, 07.04.2024 - Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetațenii romani care se afla, tranziteaza sau intenționeaza sa calatoreasca in Republica Elena ca Ministerul elen al Crizelor Climatice și al Protecției Civile a decis ridicarea nivelului de alerta la 4 - risc foarte mare de incendiu.

Atentionare de calatorie pentru Belgia! Ce trebuie sa stie romanii care merg aici

18:15, 25.03.2024 - Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Regatul Belgiei ca potrivit unui raport al politiei rutiere federale, protestul fermierilor belgieni va provoca perturbari considerabile pe reteaua rutiera de pe tot teritoriul Regiunii…

Atenționare de calatorie pentru romanii care merg in Ungaria, emisa de MAE: Restricții de circulație pana duminica

15:56, 14.03.2024 - Ministerul Afacerilor Externe informeaza romani care se afla, tranziteaza sau intenționeaza sa calatoreasca in Ungaria ca Ministerul Construcțiilor și Transportului maghiar a informat cu privire la introducerea unor restricții de circulație.

Atenționare de la MAE! Avertizare de calatorie pentru romanii care au in plan sa viziteze Germania in urmatoarea perioada

22:46, 11.03.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o avertizare de calatorie pentru o țara din Europa, și anume Germania. Iata ce trebuie sa știe romanii care au in pan sa calatoreasca in aceasta perioada spre aceasta destinație!

Atenționare MAE pentru romanii care calatoresc in zonele unde sunt cazuri de malarie

09:00, 13.02.2024 - Ministerul Afacerilor Externe le reaminteste cetatenilor romani care intentioneaza sa calatoreasca in tari cu zone afectate de cazuri de malarie sa se informeze asupra conditiilor din acele zone si ca este de preferat ca anterior deplasarii sa se adreseze unui cabinet de vaccinari internationale.


Ce parere ai despre aceasta stire?