Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O maimuța din Thailanda, devenită celebră din cauza obezității, pusă la dietă (VIDEO)

Publicat:

Maimuța din Thailanda, devenita celebra din cauza obezitații, a fost pusa la dieta. Ea a ajuns sa cantareasca 26 de kilograme, aproape de trei ori mai mult decat greutatea normala, din cauza darniciei turistilor. Animalul a fost hranit de oameni cu prea multe gustari.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Numarul cazurilor de AVC la tineri s-a triplat. Cauza alerteaza lumea medicala

08:20, 25.03.2024 - S-a ajuns in aceasta situație din cauza modificarii stilului de viața. Dieta nesanatoasa, lipsa de exerciții fizice, consumul excesiv de alcool și fumatul sunt factori de risc binecunoscuți pentru AVC. De asemenea, schimbarea tehnologica a dus la transformarea pieței muncii, unde job-urile sunt extrem…

Dieta adorata de vedete, asociata cu un risc mai mare de deces din cauza bolilor de inima

13:36, 19.03.2024 - Una dintre cele mai populare metode de post intermitent, la care apeleaza celebritați precum Jennifer Aniston, Heidi Klum și Jennifer Lopez, a fost asociata cu un risc crescut de deces din cauza bolilor cardiovasculare, potrivit unui studiu publicat recent, relateaza NY Post.

Ce este dieta carpato-danubiana? Este recomandata in cazul obezitatii si diabetului.

18:06, 10.03.2024 - Dieta carpato-danubiana are beneficii superioare regimului mediteranean, devenit foarte popular pe continent in ulimii ani, insa prea puțini știu ce este aceasta și care sunt alimentele care trebuie consumate.

„Gras si frumos nu este de actualitate!” – Obezitatea face ravagii in randul copiilor

05:21, 05.03.2024 - Copiii secolului XXI sunt victimele unei „pandemii” de obezitate, care vine cu riscuri pe termen lung privind sanatatea acestora. Datele din Atlasul Mondial al Obezitații – publicat de World Obesity Federation in urma doua zile, in contextul in care pe 4 martie se marcheaza anual Ziua Mondiala a Sanatatii,…

Doi barbați din Bucovaț, cercetați pentru braconaj

16:10, 03.03.2024 - Politistii Sectiei nr.3 Politie Rurala Bucovaț au fost sesizați vineri noapte de catre un barbat, de 54 de ani, paznic de vanatoare, ca pe un camp din extravilanul comunei Bucovaț a fost gasit un autoturism abandonat, existand suspiciuni cu privire la fapte de braconaj cinegetic. In urma verificarilor…

Pisica Monicai a bagat-o in spital pe celebra afacerista! Cum a ajuns vedeta pe patul de spital din cauza animaluțului de companie

22:50, 29.02.2024 - Monica Tatoiu a ajuns la spital de curand. Femeia de afaceri a fost, de curand, mușcata de pisica ei, așa ca, a avut nevoie de ajutorul medicilor, asta pentru ca a fost operata. Cum se simte in prezent.

Celebra dansatoare, casatorita cu un roman. Cuplul face cariera in Marea Britanie VIDEO

10:35, 24.02.2024 - Devenita celebra dupa ce a caștigat de doua ori concursul de dans Strictly Come Dancing de la BBC, dansatoarea sud-africana Oti Mabuse este casatorita de 10 ani cu dansatorul roman Marius Iepure.

Un celebru actor sarb a fost concediat de HBO din cauza legaturilor sale cu Rusia lui Putin

13:35, 04.02.2024 - Postul american HBO a anunțat ca „a decis sa se desparta” de actorul sarb Miloș Bikovici și ca va distribui pe altcineva in locul sau in cel de-al treilea sezon al serialului „The White Lotus”, ale carui filmari vor incepe luna aceasta in Thailanda.


Ce parere ai despre aceasta stire?