Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O învățătoare din București, în centrul unui scandal! S-a filmat în timp ce zbiară la copii, apoi le-a trimis clipul părinților: ”Ce faci, mă, te relaxezi? Nu poți să și cânți?”

Publicat:

O invațatoare de la Școala 27 din București este in centrul unui scandal uriaș. Femeia s-a filmat in timp ce țipa la elevi, iar mai apoi a trimis din greșeala inregistrarea pe Whatsapp

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scandal la o școala de top din Constanța. Copii de clasa I, terorizați de o invațatoare-pensionara

15:10, 26.03.2024 - O invațatoare pensionara a fost inregistrata, pe ascuns, de parinții elevilor, dupa ce micuții s-au plans ca sunt injurați și chiar loviți de cadrul didactic. Școala a refuzat sa arate imaginile de pe camerele web din clasa.

Elevul de 15 ani din Mureș, care a facut scandal la scoala si a agresat un cadru didactic, retinut

22:15, 11.03.2024 - Elevul de 15 ani din Mureș, care a facut scandal la scoala si a agresat un cadru didactic, retinutElevul de 15 ani din Targu Mures care a facut scandal la scoala, aratand gesturi obscene si ulterior agresand un cadru didactic, a fost retinut.”Ca urmare a cercetarilor efectuate de catre politistii…

Parinții ai caror copii invața la școala unde un minor a fost violat sunt revoltați! Agresorul inca merge la ore: "O las cu toata increderea si nu stiu cum o iau"

20:06, 04.03.2024 - Nepasarea conducerii școlii din București, unde un minor a fost violat de doua ori, i-a revoltat pe parinții ai caror copii studiaza in unitatea de invațamant. Potrivit informațiilor, cel de-al doilea agresor inca merge la ore.

Protest al parinților in fața unei școli din capitala, dupa ce un elev a fost agresat de doua ori toaleta unitații școlare. Inspectorii realizeaza un control de ultima ora

11:51, 04.03.2024 - Indignare in randul parinților de la Școala "Nicolae Titulescu" din București, dupa ce un caz șocant a fost adus in atenție de Antena 3 CNN. Un elev in varsta de opt ani ar fi fost victima a doua violuri in toaleta școlii, starnind o reacție vehementa din

Scandal la o școala din Brașov. Profesoara reclamata ca i-a invațat pe copii cum sa spuna in franceza "puii noștri in curtea voastra"

09:45, 02.02.2024 - Este scandal la o școala din Brașov, unde o profesoara de franceza este acuzata de elevi și parinți ca folosește expresii vulgare. Ea i-a invațat pe elevi cum se spune in franceza "puii noștri in curtea voastra". Gestul femeii a starnit revolta parinților care i-au facut plangere.


Ce parere ai despre aceasta stire?