Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O femeie din raionul Șoldănești s-a înecat în râul Nistru sub ochii fiului său

Publicat:

O femeie de 37 de ani din raionul Șoldanești s-a inecat in raul Nistru chiar sub ochii fiului sau minor, informeaza novostipmr.info citat de UNIMEDIA. Potrivit sursei, tragedia s-a produs in dupa-amiaza zilei de ieri, in apropierea satului Rașcov. Femeia a incercat sa treaca raul in not, dar la nici 10 metri parcuriși s-a dus la fund. La strigatele copilului au alergat oamenii din sat, dar cand au ajuns la fața locului femeia era deja moarta.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

O femeie a folosit sperma congelata a fiului sau mort pentru a avea o fiica. Cum a fost posibil

17:01, 12.04.2024 - Ana Obregon, in varsta de 69 de ani, a devenit din nou mama in urma cu un an, dupa ce a adus pe lume o fiica prin intermediul unei mame surogat, și a șocat lumea cand a anunțat ca tatal fetiței este fiului ei, Aless Lequio, relateaza Mirror.

Cluj - Copil calcat in picioare de o femeie in Gheorgheni, sub ochii altor clujeni. Cine o recunoaște? - VIDEO

11:05, 07.04.2024 - Un copil de circa 6 ani a fost calcat la propriu de o femeie in picioare pe o alee din cartierul Gherogheni, considerat cel mai civilizat din oraș. Atenție, sunt scene care va pot afecta emoțional!Copilul provine dintr-o familie fara mama, cu o situație materiala foarte grea, fiind ingrijit numai de tatal.…

Acces Direct. O femeie nu este lasata sa iși vada nepoatele, chiar daca locuiesc in aceeași casa! Silvia, nemulțumita de tratamentul nurorii și al fiului ei / VIDEO

17:05, 03.04.2024 - O femeie din Iași nu este de lasata sa iși vada nepoatele, chiar daca locuiesc in aceeași casa! Silvia susține ca este nemulțumita de tratamentul pe care il primește din partea nurorii și a fiului ei. Ce a marturisit aceasta, in exclusivitate pentru Acces Direct.

Drumuri regionale mai bune pentru locuitorii din raionul Șoldanești

17:15, 23.02.2024 - S-au finalizat cu succes lucrarile de reparație a imbracamintei rutiere pe 2 drumuri regionale in raionul Șoldanești, iar astazi are loc recepția la terminarea lucrarilor. Menționam ca pe drumul regional G40 R19 – Japca – Șestaci – Șoldanești – G41, intre localitațile Șestaci și Șoldanești, lucrarile…

O femeie din raionul Singerei a nascut o fetița, in drum spre maternitate: Familia are inca 4 copii

17:10, 12.02.2024 - O femeie de 38 de ani din satul Pepeni, raionul Singerei, a nascut in timp ce era transportata spre maternitate, in mașina ambulanței. Femeia a adus pe lume o fetița perfect sanatoasa, aceasta mai are acasa inca 4 copii.

(video) I-a furat portmoneul chiar sub ochii ei: Momentul in care un barbat jefuiește o femeie, așezata pe o banca

14:30, 12.02.2024 - Un barbat din Anenii Noi este cercetat penal pentru comiterea unui jaf stradal. Potrivit oamenilor legii, acesta a furat un portmoneu chiar de sub ochii unei femei, așezate pe o banca langa un teren de joaca pentru copii. Momentul faptei a fost filmat de camere de supraveghere.

A vrut sa-l salveze, dar a murit și ea: O femeie s-a inecat impreuna cu fratele sau, care s-ar fi pravalit sub gheața unui lac, la Edineț

15:26, 07.02.2024 - Tragedie la Edineț. Doi frați, un barbat de 57 de ani și o femeie de 62 de ani, au fost depistați fara suflare intr-un iaz din satul Tirnova, raionul Edineț. Potrivit oamenilor legii, aceștia lucrau ca paznici la bazinul acvatic și ar fi mers la pescuit, ignorand faptul ca gheața era prea subțire.


Ce parere ai despre aceasta stire?