Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O femeie a adormit în tren, iar ceva tragi-comic i s-a întâmplat! Imaginea a devenit virală

Publicat:

O femeie, care a adormit in tren, "a ramas" fara micul dejun, dupa ce a scapat cutia cu pizza de pe genunchi. Delicioasa gustare din care doamna a savurat doar doua felii a alunecat pe podeaua trenului.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

O femeie a scapat cu viața dupa ce a cazut de la etajul al patrulea al unui bloc din Barlad. Nu știe ce s-a intamplat

14:00, 14.04.2024 - O femeie a cazut, sambata, 13 aprilie, de la etajul al patrulea al unui bloc din municipiul Barlad, judetul Vaslui. Victima a fost gasita de echipajul medical cu multiple leziuni, insa constienta. Femeia nu le-a putut spune medicilor ce anume s-a intamplat.

Incident straniu. O femeie a cazut de la etaj și deși este conștienta nu știe cum s-a intamplat. Are multe rani

21:05, 13.04.2024 - O femeie care a cazut, sambata, de la etajul al patrulea al unui bloc din municipiul Barlad, judetul Vaslui, a scapat cu viata, ea fiind gasita de echipajul medical ajuns acolo cu multiple leziuni, insa constienta.

Un spectacol tragi-comic va avea loc la Teatrul Național „Mihai Eminescu"

23:30, 18.03.2024 - La Teatrul Național „Mihai Eminescu” va avea loc marți, 19 martie, la ora 18.30, spectacolul „Storcatorul de fructe” de Ilia Cilaki, in regia lui Vitalie Drucec. Potrivit organizatorilor, este un spectacol tragi-comic despre criza comunicarii dintre oameni apropiați, care iși vorbesc, dar nu se pot…

Andrew Tate, adevarul despre presupusul videoclip in care bate o femeie cu o curea. Ce s-a intamplat, de fapt: ”Am avut certuri cu...”

12:10, 20.02.2024 - Andrew Tate a elucidat unul dintre cele mai mari mistere care s-au creat in jurul numelui sau. Milionarul a spus adevarul despre videoclipul in care lovește o femeie cu o curea și a dezvaluit daca este sau nu un barbat violent, așa cum s-a spus. Iata ce s-a intamplat, de fapt.

O fotografie cu Megan Fox, devenita virala, i-a socat pe fanii sai: „Ce s-a intamplat cu fața ei?”

15:10, 14.02.2024 - Numele lui Megan Fox a aparut de mii de ori pe rețelele de socializare marți, dupa ce fanii au afirmat ca sunt dezamagiti si ca nu au recunoscut-o in imaginile de la o petrecere din Las Vegas.

O femeie a trimis SMS-uri tatalui mort și a primit un raspuns neașteptat. Ce s-a intamplat dupa

16:30, 05.02.2024 - O femeie a povestit experiența bizara pe care a avut-o cu tatal ei mort in urma cu aproape 4 ani. Aceasta a trimis mai mult mesaje pe telefonul barbatului și a primit un raspuns. In plus, ea a publicat intreaga conversație pe Reddit! O femeie a trimis SMS-uri tatalui mort, dar a avut parte de […] The…

Barbat din Sebeș, reținut de polițiști, dupa ce a distrus o mașina și a amenințat o femeie. Ce s-a intamplat

12:21, 30.01.2024 - Barbat din Sebeș, reținut de polițiști, dupa ce a distrus o mașina și a amenințat o femeie. Ce s-a intamplat Un barbat de 35 de ani din Sebeș a fost reținut luni de polițiști, fiind cercetat pentru distrugere și amenințare. Potrivit IPJ Alba, luni, 29 ianuarie, polițiștii de investigații criminale din…


Ce parere ai despre aceasta stire?