Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O elevă de clasa a VI-a a încercat să-și otrăvească toți colegii

Publicat:

Pe tortul și prajiturile de ziua ei duse in clasa, eleva de doar 12 ani a pus glicerina boraxata crezand ca este otrava, potrivit Antena 3. 

Eleva a dorit sa-și otraveasca toți colegii. Ea a fost vazuta de un coleg de clasa cand turna o substanța pe prajituri. In urma incidentului, eleva a fost transferata la un liceu cu profil sportiv. 

Gandul ne poate duce la tulburari grave ale structurii de personalitate, o expertiza psihiatrica ar trebui intreprinsa in cazul acestui copil. Dialogul cu acest copil a fost ineficient.” a spus psihologul Hanibal Dumitrașcu la Antena 3. 

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lazea Natalia, eleva a Colegiului Național „Avram Iancu” Campeni, calificare la faza naționala a Concursului de Biologie „George Emil Palade”

19:45, 11.04.2024 - Mateș Daria, eleva in clasa a VII-a la Colegiul Național „Avram Iancu” Campeni. Aceasta, indrumata de profesoara Bistraie Adela, a reușit sa se califice la faza naționala a Concursului de Biologie „George Emil Palade”. „Reprezentanți la concursuri naționale avem și din cadrul claselor de gimnaziu. Lazea…

Bie și Aluziva vin maine in platoul Ești mai deștept decat un copil de clasa a V-a, de la ora 18.00, la Antena 1

14:40, 28.03.2024 - Bie Adam și Aluziva vor fi maine prezente in platoul emisiunii Ești mai deștept decat un copil de clasa a V-a, de la ora 18.00, la Antena 1, in show-ul care le testeaza adulților cunoștințele.

Nora Tabal, eleva a Colegiului Național „Lucian Blaga” Sebeș, calificare la faza naționala a Olimpiadei de Matematica

19:50, 23.03.2024 - Nora Tabal, eleva in clasa a X-a A, la Colegiul Național „Lucian Blaga” din Sebeș, a obținut locul I la faza județeana a Olimpiadei de Matematica și s-a calificat in etapa naționala. O veste extraordinara vine din randul elevilor talentați ai Colegiului Național „Lucian Blaga” din Sebeș. Nora Tabal,…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in platou. Asistenta TV i-a amuzat pe colegii ei: „Pana nu de mult...”

08:50, 21.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și in fiecare zi spune cate un banc in emisiune Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Ea a reușit sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatori.

Un copil a fost abuzat de doua ori in toaleta școlii, in București, iar conducerea a incercat sa mușamalizeze cazul. Zeci de parinți protesteaza

08:45, 05.03.2024 - Parinții elevilor protesteaza in fața unei școli din București, dupa ce Antena 3 CNN a prezentat, in exclusivitate, cazul unui copil abuzat de doua ori... The post Un copil a fost abuzat de doua ori in toaleta școlii, in București, iar conducerea a incercat sa mușamalizeze cazul. Zeci de parinți protesteaza…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, glumele zilei in emisiune. Asistenta TV și-a surprins colegii: „Ca sa fiu invidioasa pe voi...”

08:55, 21.02.2024 - Daca Ramona Olaru i-a obișnuit pe telespectatorii de la Antena 1 cu o gluma pe care o zice zilnic in emisiune, iata ca in aceasta dimineața a spus doua glume. Asistenta de la Neatza cu Razvan și Dani și-a surprins colegii de breasla.

Recalcularea tuturor pensiilor. Cand sosesc deciziile

07:45, 29.01.2024 - Ministrul Muncii Simona Bucura-Oprescu, a vorbit din nou despre recalcularea pensiilor, susținand ca din luna septembrie 2024 pensionarii din Romania vor beneficia de cea de-a doua majorare a pensiilor. „Vom avea un moment important al aplicarii legii pensiilor – septembrie 2024. Impreuna cu colegii…

Scena ca in filme! O eleva a incercat sa fuga din camin pentru a merge la club, dar a ajuns la spital

13:35, 25.01.2024 - Doua eleve, cazate la internatul Colegiului Tehnic de Industrie Alimentara din Sibiu au planuit sa fuga din camin pentru a petrece o seara la club, insa una dintre ele a ajuns la spital. Deoarece internatul era supravegheat non-stop cele doua s-au gandit sa iasa pe geam, de la etajul 1. Au legat mai…


Ce parere ai despre aceasta stire?