Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O depășire neregulamentară a trimis o buzoiancă direct pe patul de spital

Publicat:

In aceasta dimineata, in jurul orei 08.00, in timp ce conducea un autoturism pe DN 1B E577, din directia Mizil catre Buzau, o femeie de 52 de ani din Buzau ar fi efectuat manevra de depasire a unui autotren iar la revenirea pe banda de circulatie nu s-ar fi asigurat corespunzator si a acrosat vehiculul depasit. In urma impactului buzoianca a pierdut controlul directiei si s-a lovit de un parapet marginal. Conducatoarea auto a suferit vatamari si a fost transportata la spital. In cauza se va intocmi dosar penal, iar cercetarile continua.

Citeste articolul mai departe pe jurnaluldebuzau.ro…  

Sursa articol: jurnaluldebuzau.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prima imagine cu Radu Ayan, copilul de doi ani dat disparut in Botoșani, pe patul de spital. Cum se simte copilul. Declarația mamei, dupa ce și-a gasit fiul

18:10, 18.03.2024 - Radu Ayan a fost gasit la mai bine de 24 de ore de cand a disparut. Copilul a fost transportat la spital, iar de curand, mama lui a facut și primele declarații despre starea fiului. Femeia a venit din Marea Britanie atunci cand a aflat ca baiatul este de negasit, iar acum ii este alaturi.

Gabriela Prisacariu a ajuns pe perfuzii. De pe patul de spital, soția lui Dani Oțil i-a transmis un mesaj soțului: „Am o scuza”

13:30, 07.03.2024 - Gabriela Prisacariu se confrunta cu o raceala puternica, fapt care a adus-o la spital, unde i-a fost administrata o perfuzie. De pe patul de spital, soția lui Dani Oțil i-a transmis un mesaj soțului.

Pacientul din Braila, car ea fost legat de patul de spital, a murit. Ce pedeapsa risca asistenta și paznicul

12:16, 04.03.2024 - Informații de ultim moment despre cazul controversat din Braila! Pacientul care a fost legat de patul de spital a murit. In urma cu o saptamana, imaginile cu el, asistenta și paznicul care il leaga, au starnit reacții de revolta! La cateva zile distanța, acesta s-a stins din viața!

Culița Sterp, pe patul de spital. Ce se intampla cu manelistul: „S-a agravat” / FOTO

17:25, 27.02.2024 - Culița Sterp a ajuns, de urgența, la spital. Manelistul și-a ingrijorat fanii cu ultima postare facuta publica pe internet. Iata ce se intampla cu interpretul de muzica de petrecere și care este starea actuala de sanatate!

Femeie din Buzau, atacata de o haita de caini. A ajuns la spital cu rani pe tot corpul VIDEO

11:25, 25.02.2024 - O femeie din orasul buzoian Pogoanele a fost atacata pe strada de o haita de caini. Aceasta venea de la magazin, cand mai multi maidanezi au sarit pe ea si au sfasiat-o. Din fericire, strigatele disperate i-au fost auzite de un vecin, care a reusit sa o salveze.

Patru copii, loviți pe trecere in timp ce se duceau la școala, in Buzau

10:05, 23.01.2024 - Accidentul rutier a avut loc in dimineața zilei de marți, 23 ianuarie, pe DN2C, in localitatea buzoiana Smeeni, relateaza News.ro și publicația locala Reporter Buzioan.UPDATE ora 9.37: Patru copii au fost transportați la spital pentru a primi ingrijiri medicale, anunța IPJ Buzau, care da detalii despre…

Legendara Chris Evert, mesaj de pe patul de spital: „„Sunt la a treia runda de chimioterapie și vreau sa spun asta”

14:45, 20.01.2024 - Legendara Chris Evert (68 de ani) a publicat imagini de pe patul de spital, in timp ce face tratament pentru cancer. Fosta mare jucatoare de tenis, diagnosticata in 2021 cu cancer ovarian in stadiul 1, are din nou probleme de sanatate. Acum, ea face chimioterapie, publicand o serie de imagini din spital,…

Accident grav in Buzau: 7 copii au ajuns la spital. A fost activat Planul Rosu de Interventie

12:55, 19.01.2024 - Un accident cu mai multe victime a avut loc vineri la pranz, la iesire din municipiul Buzau, la intersectia drumurilor nationale DN2 (E85) si DN1B, a anunțat Inspectoratul de Politie Judetean. Autoritatile au activat Planul Rosu de Interventie.


Ce parere ai despre aceasta stire?