Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O cunoscută cântăreață s-a stins din viață. A dat totul pentru muzică!

Publicat:

a murit, duminica dimineata, la Paris, la varsta de 70 de ani. Artista franceza suferea de doi ani de cancer, iar anuntul decesului a fost facut de , agenta ei.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viața o cunoscuta artista: "In aceste clipe..." / FOTO

17:05, 15.04.2024 - Este doliu in lumea muzicii de petrecere din Romania. O artista extrem de cunoscuta și iubita de o mulțime de persoane s-a stins din viața. Tristul anunț al trecerii ei in neființa a fost facut chiar de sora acesteia, prin intermediul rețelelor de socializare.

Doliu in fotbalul romanesc - A murit primul roman nominalizat la Balonul de Aur

22:05, 20.03.2024 - Dumitru „Take” Macri, legenda Rapidului, s-a stins din viața la 92 de ani. Pe 28 aprilie, fostul fundaș central ar fi implinit 93 de ani. Dumitru Macri era ultimul supraviețuitor al echipei Rapidului din anii '50 și era stabilit la Paris, acolo de unde s-a stins din viața la 92 de ani, potrivit vișiniu.ro.„Dumitru…

A murit Dumitru „Take” Macri, primul roman nominalizat la Balonul de Aur

20:50, 20.03.2024 - Dumitru „Take” Macri, legenda Rapidului, s-a stins din viața la 92 de ani. Pe 28 aprilie, fostul fundaș central ar fi implinit 93 de ani. Dumitru Macri era ultimul supraviețuitor al echipei Rapidului din anii '50 și era stabilit la Paris. S-a stins din viața la 92 de ani, potrivit vișiniu.ro. Dumitru…

Lumea artei din Romania este in doliu! S-a stins din viața o cunoscuta coregrafa / FOTO

08:15, 18.03.2024 - Este doliu in lumea artei din Romania este! In cursul zilei de duminica, 17 martie 2024, s-a stins din viața o cunoscuta coregrafa din țara noastra. Anuntul decesului a fost facut chiar de fiica artistei, intr-o postare pe pagina sa de Facebook. Iata despre cine este vorba!

Cantarețul de muzica populara Mile Povan s-a stins din viața la doar 31 de ani. Care ar fi fost cauza decesului

14:55, 28.02.2024 - Cu regret și tristețe, lumea muzicii populare din Romania a fost zguduita de vestea tragica a trecerii in neființa a tanarului interpret Mile Povan, pe numele sau real Mihai Leric, la doar 31 de ani.

Doliu in lumea filmului. O actrița cunoscuta și indragita s-a stins din viața

12:50, 25.02.2024 - Lumea filmului este in doliu! O actrița cunoscuta și indragita s-a stins din viața la varsta de 80 de ani. Ea și-a caștigat celebritatea datorita rolurilor pe care le-a jucat in unele producții populare de-a lungul anilor.

Actrița Pamela Salem, cunoscuta pentru rolul din filmul cu James Bond „Never Say Never Again” s-a stins din viața

14:35, 23.02.2024 - Pamela Salem, cunoscuta pentru rolul secretarei lui James Bond, Miss Moneypenny, din filmul „Never Say Never Again”, s-a stins din viața. Actrita britanica, care a avut un rol si in filmul „The Great Train Robbery” din 1978, alaturi de Sean Connery, avea 80 de ani potrivit Big Finish Productions, scrie…

Doliu in lumea muzicii populare. O cunoscuta interpreta s-a stins din viața la varsta de 50 de ani / FOTO

14:35, 04.02.2024 - Lumea muzicii populare e in doliu! O cunoscuta interpreta s-a stins din viața la varsta de 50 de ani. Este vorba despre solista Ansamblului „Doina Oltului”, Victorita Cica. Tristul anunț al trecerii acesteia in neființa a fost facut chiar de soțul ei, pe rețelele de socializare.


Ce parere ai despre aceasta stire?