Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O companie bulgară concurează cu BMV şi EV-Box pe piaţa staţiilor de încărcare a maşinilor electrice din România

Publicat:

Compania bulgara Eldrive a intrat , planul fiind de a acoperi complet Bucurestiul, pana in vara anului viitor, cu statii de incarcare a masinilor electrice. Bulgarii au incheiat in tara vecina un parteneriat cu Shell pentru a  instala in benzinariile grupului petrolier statii de incarcare rapida a masinilor electrice. In Romania, porneste la drum cu o flota de cel putin 20 de masini electrice pe care le ofera spre inchiriere.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Piața mașinilor electrice noi, in scadere cu peste 10% la nivel european. Cu cat s-a redus numarul inmatricularilor in Romania.

11:26, 18.04.2024 - Dintr-un parc auto ce a depașit 8 milioane de autoturisme, Romania deține in prezent peste 40.000 de mașini electrice. La nivel european, piața mașinilor electrice a inregistrat o scadere substanțiala in luna martie.

Piața mașinilor electrice noi a scazut cu 11% in martie in statele UE

10:35, 18.04.2024 - ​Dupa multe luni de creștere, inmatricularile de mașini full-electrice noi au scazut cu 11% luna trecuta, in timp ce pentru intregul prim trimestru al anului piața este pe plus cu 4%. In Romania s-au inmatriculat 3.400 de mașini electrice noi in trei luni.

Volkswagen reduce prețul mașinilor electrice și cu motor termic

16:51, 11.04.2024 - Volkswagen a raportat o creștere neașteptat de puternica a livrarilor sale de mașini electrice și cu motoare cu combustie in China in primul trimestru, ajutata de reducerile de preț, in timp ce livrarile de vehicule electrice in Europa au scazut brusc din cauza reducerii cererii. Cel mai mare producator…

O companie a lansat in Romania noi stații de incarcare rapida la domiciliu a masinilor electrice

13:55, 02.04.2024 - O companie din energie a lansat noi stații de incarcare pentru aplicații rezidențiale și comerciale de curent alternativ, pentru a susține cererea tot mai mare de incarcare a vehiculelor electrice.

Focșaniul este pe harta stațiilor de incarcare a autoturismelor electrice

00:10, 13.03.2024 - Focșaniul are șase stații de incarcare a mașinilor electrice pe harta publicata pe site-ul Ministerului Energiei. Numarul punctelor de incarcare este similar cu cel de la Buzau, insa mai mare decat la Braila, de exemplu. Harta este disponibila din aceasta saptamana pe site-ul Ministerului Energiei și…

Harta interactiva a statiilor de incarcare a masinilor electrice, completata cu ajutorul cetatenilor

14:45, 11.03.2024 - Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, face apel la cetateni sa trimita ANRE date privind punctele de incarcare a masinilor electrice, pentru a completa harta interactiva de pe site-ul ministerului.

Primaria Craiova cere aviz si taxa pentru amplasare statiilor de incarcare a masinilor electrice

09:25, 06.03.2024 - Primaria Craiova a pus in consultare publica un Regulament pentru amplasarea stațiilor de incarcare ale mașinilor electrice (acesta se afla afisat pe site-ul Primariei Craiova pentru consultare publica pana la data de 15.04.2024). Administratia locala a a stabilit o serie de conditii pentru amplasarea…

Mașinile electrice, o realitate doar pentru cei cu buzunarele pline 

11:45, 28.01.2024 - Mașinile electrice au prins teren in ultimii ani, fiind aclamate ca viitorul mobilitații ecologice, dar nimeni nu a banuit ca o serie de probleme vor arunca o umbra asupra lor. Contrar așteptarilor de creștere a popularitații vehiculelor electrice, cifrele recente, despre care vom vorbi imediat, arata…


Ce parere ai despre aceasta stire?