Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O cercetare asupra ADN-ului dezvăluie cum putem trăi mai mult

Publicat:

Fiecare an petrecut in educatie adauga, in medie, 11 luni de viata, iar pentru fiecare kilogram de greutate in exces pierdut castigam doua luni de viata si sapte ani pentru fiecare pachet de tigari la care renuntam sa il fumam. Cercetatorii de la Universitatea din Edinburg au ajuns la aceste constatari dupa ce au analizat codul genetic a 600 de mii de oameni pentru a gasi noi modalitati de a ne extinde durata vietii. Concluziile cercetatorilor au fost publicate recent in jurnalul de specialitate „”, scrie bbc.com, preluat de MedLive.ro. Daca o persoana obisnuieste sa fumeze,…

Citeste articolul mai departe pe ziarulprahova.ro…  

Sursa articol: ziarulprahova.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sezonul capușelor și boala Lyme. Specialiștii propun o noua soluție

10:50, 27.03.2024 - Boala Lyme și sezonul capușelor Temperaturile in creștere ce au urmat unei ierni ușoare ajuta capușele sa devina active și sa transmita, in numar mai mare și mai devreme, boala Lyme. Conform Institutului Național de Sanatate Publica, in Romania, la nivel național, in anul 2018, au fost confirmate 532…

Corpul uman ramane un mare mister: oamenii de știința dezvaluie ca sursele a zeci de substanțe chimice nu pot fi identificate

05:30, 16.03.2024 - Cercetatorii de la Universitatea din California, San Francisco, au elaborat o metoda inovatoare de screening pentru detectarea mai precisa a substanțelor chimice din organismul uman. Intr-un studiu recent, aceasta tehnica a identificat peste 100 de substanțe chimice, inclusiv 50 care nu fusesera niciodata…

Concluzia șocanta oamenilor de știința! Un om inghite 5 grame de plastic saptamanal, echivalentul unui card bancar. Totul ajunge in ficat

06:05, 01.03.2024 - Concluzia șocanta oamenilor de știința! Un om inghite 5 grame de plastic saptamanal, echivalentul unui card bancar. Totul ajunge in ficat Saptamanal, oamenii inghit aproximativ 5 grame de plastic. Acest gramaj este echivalentul unui card bancar, potrivit profesorului doctor Dan Vodnar.Concluziile…

Cum hormonul fericirii ar putea salva creierul de demența Alzheimer

15:05, 16.02.2024 - Potrivit unui recent studiu, neuronii specifici oxitocinei, hormonul fericirii, intervin in imbunatațirea memoriei in cazul persoanelor afectate de demența Alzheimer. Cercetatorii de la Universitatea din Tokyo au fost interesați de rolul hormonului  oxitocina (OXT)  in procesul de invațare și memorare.…

La nivel național, avem nevoie de 2.000 de ambulante noi, spune ministrul Rafila

21:50, 14.02.2024 - Ministrul Sanatații a precizat, miercuri, ca la nivel național avem nevoie de 2.000 de ambulanțe noi, pentru ca ”sa putem sa completam parcul auto care este depasit, imbatranit”. „Speram, cu toate ca nu este, cel putin deocamdata, in gradina Ministerului Sanatatii achizitia de ambulante noi, sa putem…

O noua terapie contra cancerelor pancreasului și colonului

19:35, 14.02.2024 - O echipa de cercetatori de la Universitatea din Anvers a pus la punct o noua terapie celulara, care distruge mecanismul de aparare a tumorilor, a anunțat universitatea intr-un comunicat. Noua terapie ar putea constitui un progres important in lupta contra cancerelor pancreasului și al colonului, transmite…

Dr. Dorian Schwartz: Depresia iarna - cum o putem combate?

17:35, 30.01.2024 - Din cauza faptului ca durata zilei scade semnificativ iarna si oamenii sunt mai putin expusi razelor emise de soare, apar mai multe afectiuni medicale generate de un dezechilibru al ritmului CIRCADIAN. Cercetatorii de la Universitatea Waterloo și de la Universitatea din Oxford au elaborat un studiu…

Romeo Crișan – Nu cred ca putem avea viitor cu oameni din trecut. Despre proiectele pentru Baia Mare

12:45, 19.01.2024 - Fiecare consilier local baimarean vede intr-un fel dezvoltarea municipiului reședința de județ. Cu toții insa sunt de acord ca dezvoltarea aceasta are cele mai mari șanse sa se intample doar prin accesarea fondurilor europene. Ori accesarea acestora presupune și o participațiune a municipiului. Romeo…


Ce parere ai despre aceasta stire?