Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O altă explozie zguduie China. Scurgeri de gaz la o oţelărie provoacă 10 morţi

Publicat:

O scurgere de gaze la o otelarie din provincia chineza estica Shandong a provocat moartea a 10 persoane. Autoritatile investigheaza cauza incidentului, noteaza epochtimes-romania.com citat de UNIMEDIA. Scurgerea de gaze a avut loc la o otelarie din districtul Zouping sambata seara, au anuntat autoritatile districtuale, conform AP. Conform imaginilor de satelit, fabrica este localizata langa mai multe depozite si gospodarii intr-un sat aflat la aproximativ 64 km est de capitala provinciala Jinan.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Blocarea utilizarii cipurilor americane in China provoaca o scadere majora a acțiunilor Intel și AMD

15:05, 25.03.2024 - Actiunile producatorilor americani de microprocesoare Intel si AMD au inregistrat luni scaderi de peste 2%, dupa ce in presa au aparut informatii potrivit carora China va limita utilizarea cipurilor.

La Crocus City Hall, a rasunat o a doua explozie

21:50, 22.03.2024 - O a doua explozie a fost auzita astazi-seara la sala de concerte Crocus City Hall din nord-vestul Moscovei, unde anterior s-a inregistrat un atac armat comis de persoane neidentificate. Autoritațile ruse au anunțat ca au intarit masurile de securitate pe aeroporturile și garile din Moscova. Primarul…

Explozie devastatoare in China. Autoritațile anunța ca sunt zeci de victime

12:01, 13.03.2024 - O explozie devastatoare s-a produs in provincia Hebei din China. Cel puțin doi oameni au murit, iar 26 au fost raniți. Se pare ca explozia a fost provocata de o scurgere de gaze, potrivit Reuters.

Scriitorul australian Yang Hengjun a fost condamnat la moarte cu suspendare in China. Autoritațile din Australia sunt „ingrozite”

12:25, 05.02.2024 - Scriitorul australian Yang Hengjun a fost condamnat la moarte cu suspendare de catre un tribunal chinez, la cinci ani dupa ce a fost arestat și acuzat de spionaj. Guvernul australian spune ca este „ingrozit” de acest rezultat al procesului care s-a desfașurat cu ușile inchise,  informeaza BBC.

Cutremur de 7,1 grade in China. Autoritațile au anunțat trei morți și cinci raniți

15:00, 23.01.2024 - Trei persoane au murit si alte cinci au fost ranite in China in urma unui cutremur cu magnitudinea 7,1 care s-a produs marti in zona Wushi din prefectura Aksu situata in Regiunea Autonoma Xinjiang-Uigura din nord-vestul tarii, au anuntat autoritatile, transmite agentia Xinhua.

Cutremur de magnitudine 7,0 zguduie granița dintre China și Kargazstan, resimțit și in India și Pakistan

22:10, 22.01.2024 - Un cutremur devastator cu magnitudinea 7,0 a lovit zona de frontiera dintre China și Kargazstan la ora 20:09, potrivit informațiilor furnizate de Institutul American de Geofizica (USGS), citat de agenția AFP. Seismul a avut loc la o adancime de doar 13 kilometri, amplificandu-i impactul și provocand…

13 morți intr-un incendiu care a mistuit un camin școlar in China

12:40, 20.01.2024 - Treisprezece oameni au murit intr-un incendiu a izbucnit la un camin de scoala din provincia Henan, in centrul Chinei, a informat sambata agentia oficiala de presa Xinhua. „Vineri, la orele 23.00 (15.00 GMT), departamentul local de pompieri a primit o alerta despre un incendiu in caminul scolii Yingcai…


Ce parere ai despre aceasta stire?