Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nuntă de pomină pentru un fotbalist. Mireasa s-a îmbătat în ultimul hal şi i-a aruncat cu tort în faţă FOTO

Publicat:

Invitatii la nunta au privit socati cum mireasa, evident ametita, a luat partea superioara a tortului, imediat dupa ce acesta fusese taiat si urma sa le fie servit celor prezenti, si a aruncat cu el spre mire.

a reactionat furios, noteaza , in conditiile in care chiar mama sa facuse tortul pentru eveniment. Imediat s-a declansat un scandal, iar fratele lui , Liam, a sarit la bataie cu mirele, cei doi fiind despartiti cu greu de cavalerul de onoare. Conform sursei citate, lucrurile au degenerat intr-o asemenea masura incat cei doi au sarit peste dansul…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Chelsea castiga incredibil cu Manchester United, in ultimul meci al etapei a 31-a din Premier League

03:46, 05.04.2024 - Echipa engleza Chelsea a invins joi seara, pe teren propriu, scor 4-3, formatia Manchester United, in ultimul meci al etapei a 31-a din Premier League. Londonezii au marcat doua goluri in minutele 10 si 11 ale prelungirilor, scrie news.ro.

Cosmin Contra a facut scandal, dupa ultimul meci pierdut » Antrenorul lui Al-Hilal l-a pus la punct imediat

16:31, 17.03.2024 - Antrenorul Cosmin Contra (48 de ani) a facut scandal, dupa ce Damac a pierdut, in mod dramatic, meciul cu Al-Hilal, scor 1-2, in runda #24 din prima liga a Arabiei Saudite. Imediat dupa ce echipa lui Contra egalase in minutul 86 prin golul lui Antolic, care a fost servit de Nicolae Stanciu, arbitrul…

Scandal de proporții in Spania! Un roman a aruncat cu pietre in polițiști și i-a injurat. Ce pedeapsa a primit: ”Clovnilor! Nu ma prindeți!”

20:51, 12.03.2024 - Un roman a ajuns in atenția autoritaților, dupa ce a facut un scandal de proporții in Spania! Acesta i-a injurat pe polițiști, iar mai apoi a aruncat cu bolovani in ei. Oamenii legii au luat masuri mediat și l-au arestat. Iata ce pedeapsa a primit din partea instanței.

Scandal si jigniri, la Survivor All Stars. Faimosul Zanni și Razboinica Alexandra si-au aruncat cuvinte grele: „Te dai cel mai tare”

11:25, 07.03.2024 - Conflictele sunt la ordinea zilei la Survivor All Stars! Competiția din Republica Dominicana avanseaza, iar tensiunile dintre concurenți sunt la cote maxime. De data aceasta, protagoniștii au fost Faimosul Zanni și Razboinica Alexandra. Cei doi și-au aruncat cuvinte grele, iar Zanni nu a ezitat sa o…

Nunta de coșmar pentru o tanara mireasa: soacra i-a aruncat vopsea pe rochie și i-a furat pașaportul

22:55, 28.02.2024 - Visul unei tinere de a avea o nunta perfecta s-a transformat in coșmar dupa ce persoane angajate de familia mirelui au aruncat vopsea roșie pe ea chiar inainte de a merge la altar. Apoi, au trimis Poliția la nunta și au furat pașapoartele mirilor.

Razbunare intre vecini: A aruncat centrala de apartament pe mașina rivalului dupa un scandal de proporții/ VIDEO

16:20, 28.02.2024 - Doi barbați, unul de 38 de ani, celalalt de 50, au provocat un scandal monstru la Timișoara, marți seara. Unul dntre ei a sarit la bataie, iar apoi s-a razbunat aruncand o centrala termica pe mașina rivalului sau. Vecinii celor doi au cerut ajutor la numarul de urgenta 112. Imediat la blocul cu pricina…

Publiserv.ro - Totul pentru un eveniment reusit! Invitatii de nunta, pungi, cutii de prajituri, marturii, sticle, borcane, meniuri si alte accesorii!

08:51, 31.01.2024 - Calatoria spre ziua cea mare este presarata cu magie și momente de neuitat, iar fiecare detaliu contribuie la crearea unei atmosfere unice. Așadar, nu lasați nimic la voia intamplarii și aduceți o nota de eleganța și rafinament cu produsele noastre deosebite, create special pentru voi!

Bistrița Expo Mariage Fest, de vineri pana duminica, la Metropolis. Programul evenimentelor

13:20, 30.01.2024 - Camera de Comerț și Industrie BN organizeaza inca o ediție Bistrița Expo Mariage Fest. De vineri, 2 februarie 2024, pana duminica, 4 februarie, viitorii miri sunt așteptați cu oferte speciale la Hotel Metropolis. Programul evenimentelor: Programul de vizitare la Expo Bistrița Mariage Fest va fi urmatorul:…


Ce parere ai despre aceasta stire?