Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Numele Florence şi Michael, retrase de pe lista de ''botez" a uraganelor

Publicat:

Numele devastatoarelor uragane de categoria 4 Florence si Michael, formate in 2018 in bazinul Atlanticului, au fost retrase de pe lista oficiala rotativa pe care o elaboreaza Organizatia Meteorologica Mondiala (OMM), au informat miercuri autoritatile citate de EFE.

Vor fi inlocuite cu Francine si Milton, care nu vor putea fi utilizate pana in 2024, cand, potrivit ordinii stabilite, va reveni randul numelor folosite pe lista din 2018, a precizat a Oceanelor si Atmosferei din SUA (NOAA).

Florence, cu vanturi de pana la 220 de km/h si insotit de ploi…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lumea marinarilor: Aplauze pe scena Atlanticului. Mircea, SUA, botez marinaresc

11:55, 18.04.2024 - Duminica, 18 aprilie 1976 la bordul navei scoala "Mircea", aflata sub comanda capitanului de rangul 3 Eugen Ispas, in mars spre tarmurile Venezuelei, avea loc savurosul botez marinaresc. Experienta marinareasca a confratelui aviator Nu exista marinar ndash; de la cadet la amiral si de la mus la vestitii…

Cum se va deplasa masa de aer incarcata cu praf saharian din Europa in zona Romaniei. Anunțul ANM | Harta

20:10, 09.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a anunțat, marti, ca „circulatia aerului deasupra continentului european nu va favoriza patrunderea unei mase de aer incarcate cu particule de praf deasupra Romaniei, in intervalul 9 aprilie, ora 17.00 – 11 aprilie, ora 18.00”.„In perioada 9 aprilie, ora…

Val masiv de praf saharian peste Europa. Ce mesaj a transmis Administrația Naționala de Meteorologie?

19:55, 09.04.2024 - Potrivit specialiștilor ANM,  masa de aer cu praf saharian nu va ajunge deasupra Romaniei.”In perioada 9 aprilie, ora 17:00 – 11 aprilie, ora 18:00, circulatia aerului deasupra continentului european nu va favoriza patrunderea unei mase de aer incarcate cu particule de praf de origine sahariana deasupra…

Pina unde vor ajunge emisiile vulcanice din Islanda

22:45, 22.03.2024 - Emisiile de dioxid de sulf (SO2) degajate de ultima eruptie vulcanica din Islanda se deplaseaza catre est dinspre nordul Atlanticului. Emisiile vor traversa Irlanda si Regatul Unit si vor ajunge in zilele urmatoare deasupra Scandinaviei, tarilor baltice, Poloniei si partii de nord-vest a Rusiei. {{737385}}Serviciul…

Avertisment ANM de ultim moment! Cod Galben de viscol. Lista zonelor din țara unde ninge abundent

08:00, 21.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare Cod Galben de viscol. Iata lista zonelor din țara unde ninge abundent!

Anunț ANM de ultima ora! Avertizare de ninsori și viscol in Romania. Lista zonelor afectate de ciclonul polar

10:50, 19.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare de ninsori și viscol in Romania. Iata lista zonelor afectate de ciclonul polar!

Avertizari meteo de ceața densa și vant puternic. Iata lista zonelor afectate

09:00, 04.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie anunța ca duminica dimineața este ceața densa in nord-vestul țarii. De asemenea, vantul bate cu putere in mai multe zone montane ale Romaniei. Specialiștii au emis avertizari de tipul cod galben.

Anunț ANM de ultima ora! Cod galben de ceata si vant puternic. Lista localitatior vizate

08:55, 04.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de duminica, 4 februarie 2024, o avertizare Cod galben de ceata si vant puternic. Iata lista localitatilor din tara vizate!


Ce parere ai despre aceasta stire?