Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dani Mocanu şi-a făcut tatuaj pe craniu. Ce a putut să-şi scrie celebrul manelist

Publicat:

si-a facut o schimbare colosala, dupa despartirea de iubita. Desi a suferit mult, iar durerea inca persista in sufletul lui, dupa ce i-a spus adio tinerei pe care o iubea, Dani Mocanu nu face decat sa se concentreze pe muzica.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Val de critici dupa ce Catalin Maruța a aparut așa. Ce scrie pe tricoul lui, fanii au luat foc: “Talent de 2 lei!”

22:30, 24.04.2024 - Catalin Maruța, pus la zid de fani. In ultima vreme a fost aspru criticat pentru comportamentul sau din public și de data aceasta a comis-o din nou. Celebrul prezentator TV a avut o apariție controversata, pe care urmaritorii sai nu au putut-o lasa sa treaca netaxata. Catalin Maruța, gest neașteptat…

Dani Mocanu, incident pe autostrada! Ce a pațit celebrul manelist: „Ne-a facut varza” / VIDEO

13:35, 12.04.2024 - Dani Mocanu a fost implicat intr-un incident pe o autostrada din Romania! Celebrul manelist a povestit ce s-a intamplat prin intermediul unui videoclip postat pe o rețea de socializare. Declarațiile facute de artist.

Dani Mocanu, mandru ca a putut filma in casa lui Nicolae Ceaușescu. Cum ii ia peste picior pe cei care l-au criticat: „Mulți ați uitat de existența lui”

23:21, 21.03.2024 - Dani Mocanu este un om liber de cateva luni, dupa ce a scapat de arestul la domiciliu. Manelistul se afla sub control judiciar, iar in urma cu doua zile, a filmat pentru noul lui videoclip și nu intr-un loc oarecare, ci tocmai in Palatul Snagov, in apartamentul lui Nicolae Ceaușescu, alaturi de cateva…

Florin Salam, reținut de polițiști pentru 24 de ore in arest! Momente grele pentru celebrul manelist

09:15, 14.03.2024 - Lovitura grea pentru Florin Salam, dupa ce a fost ridicat de acasa de polițiști! Celebrul manelist a fost reținut in arest pentru 24 de ore! Cunoscutul artist trece prin momente grele și este audiat in aceste clipe de oamenii legii.

Catalin Bordea, tatuaj atipic! Cuvantul pe care și l-a inscripționat pe piele le-a dat de gandit fanilor / FOTO

13:45, 23.02.2024 - Catalin Bordea și-a facut un tatuaj atipic. Celebrul comediant și-a inscripționat pe piele un cuvant care le-a dat de gandit fanilor lui de pe rețelele de socializare. Iata ce și-a tatuat juratul de la iUmor pe corp, de aceasta data!

Primele imagini de la inmormantarea lui Gabi Stangau! Soția violonistului, Diana, nu s-a putut dezlipi de sicriu / FOTO

15:45, 21.02.2024 - Momente cumplite pentru familia lui Gabi Stangau. Celebrul violonist a fost astazi inmormantat. In mediul online, au aparut o mulțime de imagini de la ceremonie. Soția lui, Diana Berințan, nu s-a putut dezlipi de sicriu, iar lautarii au venit și au cantat melodii triste, in memoria lui Gabi Stangau.

Florin Salam, saltat de polițiști și dus la secție! Celebrul manelist este acuzat de inșelaciune

10:55, 08.02.2024 - Cantarețul Florin Stoian, cunoscut ca Florin Salam, a fost ridicat de polițiști, de acasa, cu mandat de aducere, și dus la secția de poliție din Targoviște. Din primele date acesta ar fi acuzat de inșelaciune dupa ce un barbat l-ar fi platit pe manelist cu 5.500 de euro pentru ca acesta sa cante la…

Ferencvaros denatureaza realitatea » Ce au putut sa scrie in comunicatul oficial, dupa scandalul de rasism din Polivalenta: „Luam masurile necesare!”

17:50, 05.02.2024 - Rapid a fost invinsa de Ferencvaros, scor 20-23, in grupa B din Liga Campionilor la handbal feminin. Beatrice Edwige (35 de ani), pivotul francez al formației oaspete, a acuzat un gest rasist din partea unui suporter. Clubul maghiar a exagerat evenimentele in comunicatul emis pe site-ul oficial. CONTEXT:…


Ce parere ai despre aceasta stire?