Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Neţoiu nu vrea să audă de condamnare: "Dau un milion de euro pentru fiecare leu pe care l-am luat"

Publicat:

a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare in , dar fostul actional al lui Dinamo nu accepta decizia magistratilor.

Netoiu a avut o propunere inedita in ceea ce priveste condamnarea sa: "I-am spus domnului Tulus ca dau un milion de euro pentru fiecare leu pe care l-am luat. Sa dea banii unei case de copii, unui azil, oricui! Dar mi s-a spus ca pedeapsa e cu suspendare. Ce daca e cu suspendare? Eu nu vreau sa fiu condamnat nici asa!", a spus Netoiu la dolcesport.

Fostul actionar dinamovist crede ca totul reprezinta…

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un șofer care conducea fara permis de conducere pe unul dintre cele mai periculoase drumuri din Cluj cu peste 50km/h peste limita legala și a fost oprit de polițiști a fost condamnat la inchisoare cu suspendare

13:11, 05.04.2024 - Continue reading Un șofer care conducea fara permis de conducere pe unul dintre cele mai periculoase drumuri din Cluj cu peste 50km/h peste limita legala și a fost oprit de polițiști a fost condamnat la inchisoare cu suspendare at Info real.

Fostul cancelar austriac Sebastian Kurz a fost condamnat la opt luni de inchisoare cu suspendare pentru marturie falsa

21:21, 23.02.2024 - Fostul cancelar conservator austriac Sebastian Kurz a fost gasit vinovat de falsa marturie, in urma unui proces in care a fost acuzat ca a mintit in fata unei comisii parlamentare in timp ce era inca in functie, relateaza AFP si Reuters.

Un polițist din Cluj a fost condamnat la inchisoare, cu suspendare, pentru comerț incompatibil cu funcția, dupa ce s-a dovedit ca deținea in fapt o firma de construcții, negocia contracte și efectua plați

13:11, 19.02.2024 - Continue reading Un polițist din Cluj a fost condamnat la inchisoare, cu suspendare, pentru comerț incompatibil cu funcția, dupa ce s-a dovedit ca deținea in fapt o firma de construcții, negocia contracte și efectua plați at Info real.

Scriitorul australian Yang Hengjun a fost condamnat la moarte cu suspendare in China. Autoritațile din Australia sunt „ingrozite”

12:25, 05.02.2024 - Scriitorul australian Yang Hengjun a fost condamnat la moarte cu suspendare de catre un tribunal chinez, la cinci ani dupa ce a fost arestat și acuzat de spionaj. Guvernul australian spune ca este „ingrozit” de acest rezultat al procesului care s-a desfașurat cu ușile inchise,  informeaza BBC.

Scriitorul Yang Jun a fost condamnat la moarte cu suspendare in China | VIDEO

10:25, 05.02.2024 - Scriitorul și academicianul Yang Jun, incarcerat in China din anul 2019 pentru acuzații de spionaj, a fost condamnat la moarte cu suspendare in aceasta țara, a transmis luni Australia, relateaza AFP și dpa.

Politistul din Bucuresti, care a omorat-o pe Raisa pe trecerea de pietoni, condamnat cu suspendare

16:30, 31.01.2024 - Constantin Popescu, politistul din Bucuresti care a omorat-o pe Raisa, fetita de 11 ani moarta in accidentul de pe bulevardul Laminorului, a fost condamnat la trei ani cu suspendare si nu cu executare, asa cum a cerut familia Raisei in instanta. Citește și: Case de amanet din Argeș și din țara, pacalite…

Brancardierul care a primit bani pentru angajari in spitale, condamnat cu suspendare

05:20, 26.01.2024 - Tribunalul Dolj a admis, ieri, un acord de recunoastere a vinovatiei incheiat de un brancardier de la Spitalul de Urgenta Craiova, la data faptelor, cu procurorii DNA. Barbatul a fost condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare pentru trafic de influenta. Potrivit anchetatorilor, barbatul ar fi…


Ce parere ai despre aceasta stire?