Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Noul „Centru Relații Clienți” Apa Nova reduce timpul de așteptare al clienților la jumătate

Publicat:

Apa Nova București a inaugurat, joi, noul sau „Centru Relații Clienți” situat la parterul cladirii EuroTower, din strada nr. 11, Sector 2, la intersectia cu . Noul spațiu, aflat intr-o locație ultramoderna, va fi deschis activitații cu publicul incepand din data de 16 octombrie 2017 și va funcționa cu un program extins, de luni pana vineri intre orele 7.30 și...

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cu cat s-a redus timpul de așteptare in aeroporturi dupa intrarea Romaniei in Schengen

15:50, 01.04.2024 - Romania a intrat oficial in Schengen cu frontierele aeriene și maritime, a afirmat ministrul Afacerilor Interne Catalin Predoiu. Conform acestuia, romanii se vor bucura de o mobilitate sporita, trecand prin punctele de control ale Poliției de Frontiera fara sa mai fie nevoie de verificarea documentelor…

Speranta de viata a scazut cu un an si jumatate la nivel mondial in timpul pandemiei Covid-19 (studiu)

11:36, 12.03.2024 - Speranta medie de viata, care a crescut constant timp de decenii in intreaga lume, a scazut brusc in anii 2020 si 2021, in timpul apogeului pandemiei de COVID-19, conform unui studiu publicat marti in jurnalul stiintific Lancet.

Aproape jumatate dintre cei care se confrunta cu acnee raman cu cicatrici. Dr. Andreea Moroianu, MedLife: ,,Pentru a reduce cicatricile cauzate de acnee este important sa se inițieze terapia eficienta cat mai devreme posibil”

17:10, 06.03.2024 - Continue reading Aproape jumatate dintre cei care se confrunta cu acnee raman cu cicatrici. Dr. Andreea Moroianu, MedLife: ,,Pentru a reduce cicatricile cauzate de acnee este important sa se inițieze terapia eficienta cat mai devreme posibil” at Info real.

Vama in care timpul de asteptare este de 20 de ore pentru TIR-uri

14:00, 02.03.2024 - Peste 350 de TIR-uri asteapta sa treaca din Romania in Ucraina prin vama Halmeu, iar timpul de asteptare este de 20 de ore, punctul de trecere fiind aglomerat din cauza protestelor din Polonia si a reconfigurarii traseelor, informeaza, sambata, Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera (ITPF)…

Examenul auto: „Sala” se va putea da oriunde in țara, instructor de la Botoșani - Așa se vor reduce timpii de așteptare

13:45, 23.02.2024 - Camera Deputaților a adoptat la jumatatea lunii februarie a acestui an un proiect care prevede ca examenul teoretic pentru obținerea permisului de conducere sa poata fi dat oriunde in țara, nu numai in localitatea de domiciliu a candidaților.

Simplificarea serviciilor publice, prin lansarea platformei Florești Digital. Primarul Bogdan Pivariu: „Reduce timpul de așteptare al cetațenilor și ofera acces facil la serviciile publice”.

16:56, 21.02.2024 - In comuna Florești a fost lansata platforma „Florești Digital”, prin care cetațenii pot plati taxe și impozite online, dar și depune documente pentru diverse activitați. Digitalizarea serviciilor publice va facilita interacțiunea dintre floreșteni și administrația publica locala.

S-a lansat platforma Florești Digital. Pivariu: „Reducem semnificativ timpul de așteptare al cetațenilor in interacțiunea cu Primaria”

15:45, 21.02.2024 - Prin inrolarea pe platforma www.floresticluj.ro și prin utilizarea aplicației Florești Digital, cetațenii au acces la servicii publice in mod facil și automatizat, toate fiind realizate in condiții de securitate maxime.

Cererea UE de biocombustibili tradiționali se va reduce la jumatate pana in 2050

17:25, 15.02.2024 - Decarbonizarea transportului rutier din UE va avea un impact din ce in ce mai mare asupra cererii de combustibili fosili și biocombustibili, in special dupa 2030. Perspectivele pe termen lung pentru biocombustibili, dupa 2045, nu par promițatoare, deoarec


Ce parere ai despre aceasta stire?