Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Noul album a lui Roger Waters a fost oprit de la vânzare în Italia după o acuzație de plagiat

Publicat:

Un tribunal din Milano a oprit de la vanzare noul album al fondatorului , , 'Is this the ?', dupa presupusa plagiere pe coperta acestuia a tiparului folosit de scriitorul și pictor italian, , relateaza EFE.

, judecatoarea secției specializate în drepturi de autor a tribunalului milanez, a blocat difuzarea coperții, textele și eticheta albumului, în urma acuzației de plagiat a stilului lui Isgro, au informat marți mass-media italiene.

Justiția italiana a raspuns astfel…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fostul senator Gigi Chiru, din Constanta, declaratii dupa achitarea definitiva – S-a facut dreptate!“

17:16, 12.04.2024 - "S a facut dreptate Intotdeauna am sustinut, pentru toate capetele de acuzare de a lungul celor 13 ani de cand fac politica, de fiecare data, am pledat nevinovat. Justitia a facut dreptate si a demonstrat acest lucru si a hotarat in consecinta. A fost o experienta de viata, Dumnezeu iti da incercari…

Un dezastru cat istoria postcomunista

12:01, 13.03.2024 - Atacurile la adresa „justiției” din Romania sunt nenumarate, mai mult decat intemeiate, dovedind ca societatea se afla in fața unui sistem care a pierdut criteriile majore de legalitate. Cand „corpul magistraților” se apara sau este tamaiat, susținerile publice invoca in mod stupefiant și desigur manipulant…

Un lider al Yakuza e acuzat in SUA de trafic de materiale nucleare. „E infricosator sa ne imaginam consecintele daca ar fi reusit”

11:00, 22.02.2024 - Justitia americana a anuntat miercuri ca a inculpat un lider al unei bande Yakuza - sindicatul de crima organizata din Japonia - pentru trafic de materiale nucleare provenind din Myanmar, relateaza AFP.

Mega Image retrage de la vanzare un produs! Populația este indemnata sa nu consume alimentul

14:35, 16.02.2024 - Mega Image a anunțat retragerea unui produs de la raft. Cei care l-au achiziționat sunt rugați sa il returneze pentru a-și primi banii inapoi sau sa nu il consume. Iata ce este produsul rechemat in magazine.

Alerta alimentara! File de anșoa, retras de la vanzare / Pericol de intoxcație cu histamina

12:45, 08.02.2024 - Eveniment Alerta alimentara! File de anșoa, retras de la vanzare / Pericol de intoxcație cu histamina februarie 8, 2024 12:42 Lidl Romania recheama preventiv produsul “Nixe File de anșoa in ulei de masline 80g” din lotul 145/220 și cu termenul de valabilitate 25.05.2024, ca urmare a unei suspiciuni…

CTP, postare acida despre dezastrul din Romania. „E ingrozitor sa vezi cum corupția ucide, dar ce sa mai spui cand legea ucide?”

15:10, 04.02.2024 - Gazetarul Cristian Tudor Popescu analizeaza intr-o postare pe Facebook, intitulat „Justiția ucide” situația din Romania și considera ca țara este condusa de o clasa politica și guvernamentala incompetenta și corupta.

ANAF vinde mașini cu prețuri intre 500 și 40.000 de euro: Dacia, Peugeot, Volkswagen, Hyundai, Mercedes, BMW și Volvo

11:50, 01.02.2024 - ANAF scoate la vanzare mai multe autoturisme in perioada urmatoare, printre care modele Dacia, Peugeot, Hyundai, Mercedes, BMW sau Volvo. Prețurile mașinilor scoase la vanzare sunt cuprinse intre 500 și 40.000 de euro, plus TVA.

Compania BMG se desparte de cofondatorul trupei Pink Floyd, Roger Waters, din cauza comentariilor pe care acesta le-a facut despre Israel

22:25, 30.01.2024 - Compania de drepturi muzicale BMG se desparte de cofondatorul trupei Pink Floyd, Roger Waters, din cauza comentariilor pe care acesta le-a facut despre Israel, Ucraina si Statele Unite, a anuntat luni Variet, potrivit news.ro.Compania cu sediul in Germania semnase un acord de publicare cu muzicianul…


Ce parere ai despre aceasta stire?