Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Noua lege a salarizării, aprobată de Coaliție. Ce lefuri mari și-au dat aleșii și cum vor crește salariile de la 1 iulie – UPDATE

Publicat:

Pana la finalul sesiunii parlamentare, legea salarizarii unitare ar trebui sa fie adoptata in . Primele cresteri ar urma sa fie aplicate de la 1 iulie anul acesta, pentru militari si politisti, iar de la 1 ianuarie 2018 cresc salariile medicilor si asistentelor, insa salariile din sectorul sanitar vor ramane aceleasi pana in 2022 deoarece din 2018 este acordata intreaga crestere salariala prevazuta in lege. Sporurile nu vor fi taiate ci doar plafonate.  de guvernare s-a reunit, joi, la Sinaia, intr-o a doua sedinta, pentru a discuta despre Legea salarizarii

Citeste articolul mai departe pe vocea.biz…  

Sursa articol: vocea.biz


Stiri pe aceeasi tema

Senatul a adoptat, tacit, proiectul prin care sporurile bugetarilor pentru conditiile de munca sa fie incluse in salariul de baza

23:15, 08.04.2024 - Senatul a adoptat tacit, in plenul de luni, in calitate de prim for sesizat, propunerea legislativa care prevede modificarea Legii salarizarii personalului platit din fonduri publice in sensul ca sporurile pentru conditiile de munca sa fie incluse in salariul de baza. Decizional pe proiect este Camera…

Sporurile bugetarilor: Nu dispar, se transforma

17:06, 08.04.2024 - Senatul a adoptat tacit, luni, un proiect de lege care prevede modificarea Legii salarizarii personalului platit din fonduri publice in sensul ca sporurile pentru conditiile de munca sa fie incluse in salariul de baza. Nota de adoptare tacita a propunerii legislative, pentru care termenul de dezbatere…

Coaliția imparte iar blana ursului din padure. Cum ar putea alegerile din 9 iunie sa dea peste cap planurile PSD și PNL

07:35, 29.03.2024 - PSD și PNL reiau ideea imparțirii principalelor funcții in statul roman, de la șefia statului pana la principalul reprezentant in Comisia Europeana, insa obținerea a peste jumatate din mandatele de la europarlamentare depinde de numeroase variabile.Cu doar doua luni inainte de alegerile europarlamentare,…

Președintele Iohannis a promulgat Legea „2 Mai”. Adio, pedepse cu suspendare pentru traficanții de droguri

19:06, 20.03.2024 - Președintele Iohannis a promulgat Legea ”2 Mai” care prevede ca traficanții de droguri de mare risc nu mai pot primi pedepse cu suspendare. Tototdata, Legea ”2Mai” prevede ca efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive constituie infracțiune și este pedepsita cu inchisoare…

Klaus Iohannis a promulgat „Legea 2 Mai”. Traficanții de droguri de mare risc nu mai pot primi pedepse cu suspendare

15:15, 20.03.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, „Legea 2 Mai”, actul normativ inițiat de catre liberali care prevede ca traficantii de droguri de mare risc nu mai pot primi pedepse cu suspendare, anunța News.ro.De asemenea, legea promulgata prevede ca efectuarea de operatiuni cu produse susceptibile…

Cum se vor schimba salariile in Romania. Sporurile vor fi de maxim 20% pentru bugetari

20:25, 15.03.2024 - Salariile bugetarilor vor fi reconfigurate, incluzand o componenta fixa și una variabila. Acest lucru implica faptul ca, pe langa suma constanta pe care o primesc lunar, acești angajați vor beneficia și de o parte variabila in funcție de performanța lor. Cu toate acestea, noua lege a salarizarii așteapta…

Incepe marele proiect național de recalculare a pensiilor. Ce facem cu ”specialii”?

06:20, 08.02.2024 - Ministrul Muncii, Simina Bucura Oprescu, a afirmat, miercuri seara, ca autoritatile sunt pregatite pentru reclacularea tuturor pensiilor, asa cumm prevede noua lege, procesul de reevaluare a dosarelor fiind aproape finalizat. Pana in 4 martie, trebuie sa fie gata si normele de aplicare a legii, dar…

Critici de neconstituționalitate a operațiunii juridice “de comasare”  

10:46, 05.02.2024 - Av. Liviu Draganescu In conformitate cu dispozițiile art.1 alin. (3) din Legea 33/2007 privind organizarea și desfașurarea alegerilor pentru Parlamentul European, modificata și republicata: ”mandatul membrilor din Romania in Parlamentul European este de cinci ani”. Legea anterior menționata statueaza…


Ce parere ai despre aceasta stire?