Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Noua lege a salarizării, aprobată de coaliția de guvernare! Cum vor crește salariile de la 1 iulie

Publicat:

Pâna la finalul sesiunii parlamentare, legea salarizarii unitare ar trebui sa fie adoptata în Parlamentul României.

Primele creșteri ar urma sa fie aplicate de la 1 iulie anul acesta, pentru militari și polițiști, iar de la 1 ianuarie 2018 cresc salariile medicilor și asistentelor, însa salariile din sectorul sanitar vor ramâne aceleași pâna în 2022 deoarece din 2018 este acordata întreaga creștere salariala prevazuta în lege. Sporurile nu vor fi taiate ci doar plafonate. 

Coaliția de guvernare s-a reunit, joi,…

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Senatul a adoptat, tacit, proiectul prin care sporurile bugetarilor pentru conditiile de munca sa fie incluse in salariul de baza

23:15, 08.04.2024 - Senatul a adoptat tacit, in plenul de luni, in calitate de prim for sesizat, propunerea legislativa care prevede modificarea Legii salarizarii personalului platit din fonduri publice in sensul ca sporurile pentru conditiile de munca sa fie incluse in salariul de baza. Decizional pe proiect este Camera…

Cine are noroc, are! Sporurile bugetarilor ar putea fi introduse in salariul de baza

22:15, 08.04.2024 - Vin vești bune pentru bugetarii din Romania, dupa ce un proiect de lege a fost aprobat tacit in Senatul Romaniei! Acesta dorește introducerea sporurilor in salariul de baza. Așadar, vești bune pentru bugetarii din Romania, care și-ar putea regasi sporurile in salariul de baza! In acest sens, Senatul…

Sporurile bugetarilor: Nu dispar, se transforma

17:06, 08.04.2024 - Senatul a adoptat tacit, luni, un proiect de lege care prevede modificarea Legii salarizarii personalului platit din fonduri publice in sensul ca sporurile pentru conditiile de munca sa fie incluse in salariul de baza. Nota de adoptare tacita a propunerii legislative, pentru care termenul de dezbatere…

Coaliția imparte iar blana ursului din padure. Cum ar putea alegerile din 9 iunie sa dea peste cap planurile PSD și PNL

07:35, 29.03.2024 - PSD și PNL reiau ideea imparțirii principalelor funcții in statul roman, de la șefia statului pana la principalul reprezentant in Comisia Europeana, insa obținerea a peste jumatate din mandatele de la europarlamentare depinde de numeroase variabile.Cu doar doua luni inainte de alegerile europarlamentare,…

Klaus Iohannis a promulgat „Legea 2 Mai”. Traficanții de droguri de mare risc nu mai pot primi pedepse cu suspendare

15:15, 20.03.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, „Legea 2 Mai”, actul normativ inițiat de catre liberali care prevede ca traficantii de droguri de mare risc nu mai pot primi pedepse cu suspendare, anunța News.ro.De asemenea, legea promulgata prevede ca efectuarea de operatiuni cu produse susceptibile…

Ministrul Muncii anunța: Legea salarizarii unitare va elimina toate inechitațile din sistemul de remunerare

21:35, 15.03.2024 - Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a declarat despre legea salarizarii unitare, ca isi propun in perioada urmatoare sa finalizeze aceasta parte de dialog social, dupa care vor trece efectiv la reasezarea coeficientilor in cadrul familiilor ocupationale. Va asigur ca vom fi gata la timp, a mai…

Salariile din Sanatate și Asistența Sociala cresc, in tranșe, cu 20%

22:20, 07.03.2024 - Guvernul a aprobat, joi, ordonanța de urgența care vizeaza majorarea cu 20% a salariilor de baza in Sanatate și Asistența Sociala, incepand cu luna martie 2024. Masura se va aplica in doua tranșe, informeaza Digi24. Potrivit OUG, salariile de baza ale personalului TESA din sanatate se majoreaza cu 20%…

Critici de neconstituționalitate a operațiunii juridice “de comasare”  

10:46, 05.02.2024 - Av. Liviu Draganescu In conformitate cu dispozițiile art.1 alin. (3) din Legea 33/2007 privind organizarea și desfașurarea alegerilor pentru Parlamentul European, modificata și republicata: ”mandatul membrilor din Romania in Parlamentul European este de cinci ani”. Legea anterior menționata statueaza…


Ce parere ai despre aceasta stire?