Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nou film 'James Bond' va fi lansat anul viitor: Se va intitula 'No Time To Die'

Publicat:

Cel de-al 25-lea film din franciza "" se va intitula "", au dezvaluit producatorii peliculei prin intermediul unui mesaj publicat marti pe contul oficial de Twitter al agentului 007, informeaza AGERPRES.

Noul film va fi lansat in cinematografele din pe 3 aprilie 2020 si in cele din pe 8 aprilie in 2020, a anuntat echipa de productie.

Citește și:  ii arata colții lui : ‘Are o postare halucinanta’

In cel de-al 25-lea opus al seriei "", regizat de cineastul american , starul…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primarul de la Ceanu Mare s-a lansat oficial in cursa electorala!

09:05, 11.04.2024 - Actualul primar Virgil Pacurar și-a lansat oficial candidatura zilele trecute. Acesta dorește sa obțina un nou mandat, de aceasta data va candida din partea PSD. Reamintim ca in luna februarie a acestui an, echipa PMP Ceanu Mare a trecut la PSD. Virgil Pacurar este susținut in acest context pentru un…

Expert citat de Le Figaro, despre candidatura lui Iohannis la șefia NATO. „Lipsa de comunicare arata ca nu a ințeles nimic”

11:45, 03.04.2024 - Mark Rutte e favorit pentru preluarea șefiei NATO, in timp ce Klaus Iohannis ”nu are nici cea mai mica șansa de succes, nici macar in randul țarilor din flancul estic”, scrie publicația franceza Le Figaro, intr-un articol dedicat reuniunii miniștrilor de externe din statele membre NATO la Bruxelles,…

Marea Britanie a lansat pentru prima data provizii de alimente in Fașia Gaza

08:20, 26.03.2024 - Marea Britanie a lansat luni pentru prima data provizii de alimente in Fasia Gaza, iar ministrul Apararii a cerut Israelului sa permita patrunderea mai multor ajutoare in acest teritoriu devastat de razboi, informeaza marti PA Media/dpa.

Cristian Tudor Popescu, dupa anuntul presedintelui Iohannis: Se autopropune „in forța” la sefia NATO

19:35, 12.03.2024 - Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat marti, intr-o postare pe Facebook, sansele lui Klaus Iohannis de a ajunge in fruntea NATO, pe care le-a comparat cu cele ale Gabrielei Firea de a fi candidata PSD la Primaria Capitalei."Iohannis se autopropune "in forța" la șefia NATO, așa cum Firea se autopropune…

SUA si Marea Britanie au lansat noi lovituri asupra unor tinte houthi in Yemen

08:05, 25.02.2024 - Statele Unite si Marea Britanie au lansat sambata lovituri impotriva a 18 tinte houthi in opt locuri diferite din Yemen, ca raspuns la atacurile rebelilor sustinuti de Iran impotriva unor nave in Marea Rosie, a anuntat Pentagonul, citat de AFP.

Fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, afla in curand daca va fi sau nu trimis in Statele Unite. Stella Assange: „Daca este extradat, va muri”

16:41, 19.02.2024 - Fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, s-ar putea afla la finalul lungii sale lupte pentru a ramane in afara SUA, in urma procesului indelungat din Marea Britanie, care a inclus șapte ani de autoexil intr-o ambasada straina și cinci ani in inchisoare.

Iranul nu va ezita sa riposteze la un atac american asupra teritoriului sau

09:15, 06.02.2024 - Republica islamica nu va ezita sa raspunda la orice atac american asupra teritoriului sau, a declarat luni purtatorul de cuvant al diplomatiei iraniene, dupa ce Casa Alba nu a exclus posibilitatea de a lovi direct Iranul, relateaza France Presse, informeaza AGERPRES . SUA au efectuat vineri o serie…


Ce parere ai despre aceasta stire?