Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Norii se adună din nou. Vreme cam mohorâtă în următoarele zile

Publicat:

Prima zi de weekend aduce vreme placuta, in special in jumatatea de sud a tarii. In schimb, norii se vor aduna in celelalte regiuni si va ploua pe suprafete tot mai extinse. Trecator, in zona de munte vor aparea precipitatii mixte, iar in masivele nordice vor deveni abundente si ar putea depasi 15 litri de apa pe metru patrat. Totusi, temperaturile vor creste usor, in Dealurile de Vest vor depasi 20 de grade Celsius, dar vantul va fi alert, &ici (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vremea se schimba radical in țara noastra. Zonele vizate de ninsori in luna aprilie: „Temperaturile nu vor mai depași 10...15 grade”

09:11, 15.04.2024 - In anumite zone din țara sunt anunțate ninsoriElena Mateescu, directorul executiv al Administrației Naționale de Meteorologie, a confirmat pentru Antena 3 CNN ca de miercuri, temperaturile vor incepe sa scada semnificativ in intreaga țara. „De marți vom observa o schimbare in evoluție. Vom mai vorbi…

Vreme rece și mohorata joi, 7 martie. Unde se anunța lapovița și ninsoare, in ce regiuni va ploua

07:30, 07.03.2024 - Pentru joi, 7 martie, meteorologii anunța o racire considerabila a vremii fața de zilele anterioare. Maximele termice se vor situa intre 2 și 10 grade Celsius, iar minimele se vor incadra intre -4 și 5 grade Celsius, conform Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

Avertisment ANM! Cod galben de vreme severa in urmatoarele ore, in mai multe județe din țara

07:25, 28.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de miercuri, 28 februarie 2024, o avertizare Cod galben de ceata. Iata lista județelor din tara vizate!

METEO: Inceput de saptamana cu vreme schimbatoare

07:30, 19.02.2024 - Dambovițenii au parte de un inceput de saptamana destul de racoros. Maxima din termometre nu va depași 7 grade Celsius in zonele mai joase ale județului, iar in zonele montane temperaturile nu vor depași 5 grade. Pe timpul zilei cerul va fi mai mult acoperit de nori, insa șansele de precipitații sunt…

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Vreme mai calda decat normalul perioadei

14:30, 12.02.2024 - Temperaturile in urmatoarele doua saptamani vor fi cele obișnuite pentru sfarșitul iernii. Temporar vor fi precipitații, potrivit prognozei pe regiuni transmise de meteorologi pentru perioada 12 - 25 februarie.

Vreme de primavara timpurie in weekend. Unde va ploua, avertismentul ANM despre zonele montane

07:30, 09.02.2024 - Vreme de primavara se anunța in weekend, cu maxime de peste 20 grade Celsius in unele zone. La munte, temperaturile vor crește semnificativ, atingand chiar 10 grade la altitudini de 1400-1500 de metri. Precipitațiile vor fi predominant sub forma de ploaie, favorizand topirea stratului de zapada.

Specialiștii ANM anunța o vreme ciudata, in urmatoarele saptamani: diferențe mari de temperatura

08:05, 06.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a transmis, vineri, prognoza actualizata pentru perioada 5 februarie - 4 martie. Conform prognozei, in prima parte a lunii februarie vom avea temperaturi peste medie, in timp ce in a doua parte temperaturile vor fi in scadere și este posibil sa avem un episod…

Vreme mai calda decat normalul perioadei in urmatoarele saptamani. ANM a emis prognoza meteo pentru 29 ianuarie - 11 februarie

12:55, 29.01.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani, in intervalul 29 ianuarie - 11 februarie. Meteorologii anunta un inceput de februarie cu vreme neobișnuit de calda pentru aceasta perioada.


Ce parere ai despre aceasta stire?