Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

NINGE ÎN TOATĂ MOLDOVA! Cum se circulă la această oră pe drumurile din țară (FOTO)

Publicat:

Ninge in toata țara. Zapada a reușit sa se așterne deja peste toata Moldova. Potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat, temperaturile vor cobori pe timp de noapte pana la minus cinci și minus zece grade Celsius.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

(VIDEO) Viscol și minus 5 grade Celsius la Ranca

10:50, 18.04.2024 - Este viscol in stațiunea montana Ranca, din județul Gorj. Conform Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova, intre kilometri 34 și 59 de pe DN 67 C – Transalpina se inregistreaza viscol, ceața și gheața. Drumarii au suspendat deszapezirea intre Ranca și Obarșia-Lotrului.

Vremea 2 aprilie: Temperaturile pot ajunge pana la 27 de grade Celsius, anunța ANM

07:00, 02.04.2024 -  Vremea va fi vantoasa si se va raci, mai accentuat in regiunile intracarpatice, unde valorile termice diurne se vor apropia de normele climatologice specifice perioadei, in timp ce in restul teritoriului se vor mentine peste acestea. Pe parcursul zilei vantul va prezenta intensificari sustinute in…

Ninge ca in povești in Romania: strat de zapada și polei. Pot fi amendați șoferii care circula, in martie, fara anvelope de iarna? 

14:51, 22.03.2024 - In zonele montane, sunt zone unde chiar s-a depus un strat de zapada de 1-3 cm pe carosabil, iar drumarii impraștie material antiderapant.Pana in anul 2011, șoferii erau obligați sa circule cu anvelope de iarna din luna noiembrie pana la final de martie.Dar legea a fost schimbata iar șoferii nu trebuie…

Schi de primavara. Singurul loc din Maramureș unde se mai poate schia. Aici inca mai ninge

16:30, 20.03.2024 - In nordul Ardealului este o singura partie unde iubitorii sporturilor de iarna se mai pot bucura de zapada. Partia olimpica inca are un strat de zapada consistent, numai buna pentru cei care fac planuri pentru weekendul ce urmeaza.

O zi predominant innorata cu posibile ploi: Cate grade ne așteapta astazi

09:40, 10.02.2024 - Astazi, Moldova se va bucura de o zi predominant innorata, cu o tendința de precipitații. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, ziua de astazi se caracterizeaza printr-o variație a temperaturilor, cu minime de 7.4 grade Celsius in timpul nopții și maxime ce pot atinge 13.9 grade Celsius in…

Innorat și cu șanse de ploaie: Meteorologii prognozeaza temperaturi intre minus zero și șase grade Celsius

07:18, 03.02.2024 - Astazi, Moldova se confrunta cu o vreme predominant innorata, cu posibilitați sporadice de precipitații. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, cel mai semnificativ aspect al prognozei este probabilitatea redusa de ploaie.

Trenul Chișinau - Iași nu va mai circula, din 5 februarie: Motivul invocat de Calea Ferata

16:40, 31.01.2024 - Trenul de pe cursa Chișinau - Iași nu va mai circula, incepand cu data de 5 februarie. Anunțul a fost facut cu puțin timp in urma, de „Calea Ferata din Moldova”. Pasagerii care și-au procurat deja bilete iși pot recupera banii.


Ce parere ai despre aceasta stire?