Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nicoleta Nucă a dezvăluit care este secretul siluetei ei de invidiat ! „Nu este un efort”

Publicat:

e pregatita de nunta și crede ca este o femeie perfecta in relația ei, nu doar o viitoare soție perfecta. Fosta concurenta de la „X Factor” a dezvaluit ce face ca sa aiba o silueta de invidiat.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum se mentine Andreea Marin dupa ce a renuntat la dieta. Secretul siluetei din liceu: „De ce nu oi fi facut eu asta și inainte?”

15:10, 18.04.2024 - Andreea Marin reușește sa iși țina in control masa corporala, chiar și dupa ce a renunțat la dietele prin care a obținut silueta de pe vremea liceului. Fosta jurnalista a slabit enorm, lucru vizibil cu ochiul liber, mai ales cand aceasta poarta rochii mulate. „De ce nu oi fi facut eu asta și inainte?”.…

Secretul siluetei Cameliei Șucu. Ce face pentru a se menține in forma la 58 de ani: „Pentru mine funcționeaza foarte bine”

12:40, 22.03.2024 - La cei 58 de ani ai sai, Camelia Șucu are un corp de invidiat. Fosta soție a actionarului majoritar al FC Rapid Bucuresti, Dan Sucu, a marturisit ca nu a renunțat la dulciuri pentru a avea o silueta de vis.

Crina Abrudan, secretul unei siluete de invidiat la 46 de ani! Alimentul la care a renuntat definitiv, nu oricine poate face asta: „M-am obisnuit” EXCLUSIV

15:41, 06.03.2024 - Crina Abrudan se numara printre cele mai frumoase prezențe feminine din showbiz. Fosta prezentatoare Tv are 46 de ani, dar pare de 20! Vedeta reușește sa nu iși arate varsta și pare ca ține timpul in loc! Crina a fost prezenta la evenimentul “Fashion Moments” by Alin Galațescu și ne-a oferit un interviu…

Ce regrete are Claudia Iosif. Babs a dezvaluit ce lucruri ar schimba in viața ei, daca ar putea da timpul inapoi: ”Mi-aș fi...” / FOTO

20:35, 03.03.2024 - Au aparut multe schimbari in viața Claudiei Iosif, in ultima perioada, iar acestea au facut sa conștientizeze ce regrete are de-a lungul timpului. Fosta iubita a lui Dorian Popa a dezvaluit ce lucruri ar schimba in viața ei, daca ar avea posibilitatea sa dea timpul inapoi.

Cum faci clatita perfecta. Secretul desertului pufos, dezvaluit de dr. Bilic: „Nu este magie, ci chimie!”

14:25, 23.02.2024 - Desert de nerefuzat, clatitele se pregatesc ușor, insa este obligatoriu sa respectam cațiva pași ai gatirii. Nutriționistul Mihaela Bilic dezvaluie secretul celor mai pufoase și fragede clatite.

Secretul celei mai delicioase ciorbe de cartofi. Ingredientul care o transforma intr-un preparat deosebit

14:41, 19.02.2024 - Atunci cand vine vorba despre supe și ciorbe, este foarte greu sa gasim o rețeta mai ușor de pregatit decat cea a ciorbei de cartofi. Indiferent daca suntem experți in bucatarie, sau daca ne simțim copleșiți de orice rețeta mai dificila decat cea a simplilor cartofi prajiți, aceasta ciorba va fi perfecta…

Șase obiceiuri banale care prelungesc viața. A fost dezvaluit secretul longevitațiii: „Este cel mai la indemana medicament miraculos”

14:50, 13.02.2024 - Cei mai mulți dintre noi doresc sa traiasca o viața lunga și sanatoasa, dar in anumite zone ale lumii, oamenii traiesc in medie mult mai mult decat alții. Cercetarile arata ca oamenii din Japonia traiesc cel mai mult in medie, urmați de locuitorii Suediei și Norvegiei.


Ce parere ai despre aceasta stire?