Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nicolae Guta, pradat: manelistul a ramas fara costumele de scena

Publicat:

In timp ce se afla intr-un turneu prin Spania, a fost jefuit acasa: hotii au intrat in casa sa din Damaroaia, dar cum nu au gasit bijuterii sau valuta, au plecat cu pretioasele costume de scena ale regelui manelelor.

Citeste articolul mai departe pe tion.ro…  

Sursa articol: tion.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nicolae Guța, in vizorul ANAF! Manelistul este verificat dupa donațiile uriașe de pe TikTok

18:30, 02.04.2024 - Cantarețul de muzica de petrecere a doborat un record pe Tiktok. 80 de mii de romani s-au uitat la live-ul lui Nicolae Guța in care facea și dedicații. Inregistrarea a durat patru ore, timp in care utilizatorii au facut donații uriașe. S-au strans 180 de mii de dolari.Dupa ce Tiktok va lua o parte din…

Nicolae Guța și Tzanca Uraganu au cantat impreuna, din nou, dupa mulți ani. Manelistul a pus punct speculațiilor: „Mai lasați imbarligaturile”

16:40, 02.04.2024 - Pe langa faptul ca sunt colegi de breasla, Nicolae Guța și Tzanca Uraganu sunt și buni prieteni. Dovada ca relația dintre cei doi este buna a venit de curand, atunci cand au cantat impreuna, pe TikTok, in contextul in care toata lumea a crezut ca au ceva de imparțit.

Nicolae Guța, luat in vizor de FISC, dupa succesul pe TikTok! Inspectorii ANAF fac verificari dupa ce manelistul ar fi primit donatii de aproape 200.000 de dolari prin aplicatie 

18:15, 01.04.2024 - Una calda, una rece pentru Nicolae Guța. Dupa succesul de care s-a bucurat dupa ce a facut live pe TikTok, manelistul a ajuns in vizorul celor de la FISC. Inspectorii ANAF fac verificari dupa ce cantarețul ar fi primit, prin aplicație, donatii de aproape 200.000 de dolari.

De ce locuiește Nicolae Guța intr-o baraca. Celebrul manelist a fost sincer cu fanii: ”Asta este” / VIDEO

21:50, 31.03.2024 - A venit momentul sinceritații! Nicolae Guța le-a dezvaluit fanilor sai ca locuiește, de fapt, intr-o baraca! Manelistul a filmat locul in care iși petrece timpul și a explicat de ce nu poate sa stea in vila de lux despre care se credea ca este locuința lui. Iata ce s-a intamplat.

Xtra Night Show. Ce spune Nicolae Guța, dupa ce a fost acuzat ca a caștigat 180.000 de mii de dolari din donațiile de pe TikTok. Ce va face manelistul cu banii: "Niciodata nu am cautat sa..." / VIDEO

22:30, 28.03.2024 - Dupa ce a facut spectacol, in urma cu cateva zile, pe TikTok, Nicolae Guța a strans și ura din partea colegilor sai de breasla. Manelistul a doborat recordul pe platforma de divertisment, dupa ce a incasat din donații peste 180.000 de dolari. Iata ce spune Nicolae Guța, dupa ce a fost acuzat ca a caștigat…

Ce a pațit Culița Sterp in timpul unui concert. Moment jenant pe scena: ‘Ultima poza’

22:45, 18.03.2024 - Culița Sterp este unul dintre cei mai iubiți soliști din Romania și este invitat sa cante la evenimente atat in țara, dar și peste hotare. Solistul este mai tot timpul pe drumuri, insa sunt și momente cand mai are parte de neplaceri. Recent, el a avut parte de o situație fara precedent in Spania. Ce…

Nicolae Guța, atac dur la adresa Narcisei Balaban. Ce spune manelistul despre talentul fiul sau in muzica: „Trebuie sa iți asumi!”

11:26, 05.03.2024 - Dupa declarațiile facute de Narcisa Balaban, Nicolae Guța a ieșit la atac și i-a prezentat fostei sale iubite adevarul despre situația fiul lor in ceea ce privește cariera muzicala. Iata ce spune artistul despre talentul pe care il are Alberto in muzica!

De ce și-a tatuat Nicolae Guța pe frunte numele tatalui sau. Ce semnificație are: „S-a spus ca vreau sa ies in evidența”

14:15, 04.03.2024 - Nicolae Guța și-a tatuat in urma cu mai mulți ani numele tatalui sau. Manelistul a surprins pe toata lumea atunci cand a aparut, pentru prima data cu desenul pe piele de pe frunte. Unii l-au judecat, spunand ca nu a vrut sa faca altceva decat sa iasa in evidența.


Ce parere ai despre aceasta stire?