Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO! Nicolae Guta, dat afara din casa de fosta iubita, Sorina

Publicat:

Invitata la , Sorina a dat detalii despre relatia ei cu manelistul, povestind cum, dupa despartire, acesta s-a rugat de ea un timp indelungat sa se impace, dar si cum Guta i-a luat tot din apartament, inclusiv lenjeria ei intima.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Antrenor de tenis, evacuat de urgența din vila din Snagov. Fiica și fosta soție s-ar fi aliat impotriva lui Mihai: „Sunt un om disperat”

19:35, 14.03.2024 - La o varsta respectabila, Mihai Tomescu a ajuns la capatul puterilor. Antrenorul de tenis susține ca fiica și fosta soție au vrut sa ii ia tot, el urmand sa fie evacuat din casa din Snagov, singura proprietate pe care ar fi vrut sa o pastreze.

Acces Direct. Cumnata lui Iosif intervine in conflictul dintre barbat și fosta iubita. Ce probleme ar fi fost intre cei doi: „De cate ori pleca...” / VIDEO

18:20, 07.03.2024 - Iosif vrea sa iși recupereze banii, dupa ce a declarat ca a fost escrocat de fosta iubita, cu care a fost impreuna 15 ani. Cei doi au ajuns la desparțire in urma cu ceva timp, iar Gizela ar fi declarat altceva in fața apropiaților.

Cum arata actuala iubita a lui Nicolae Guța. Ea este femeia care l-a facut sa uite de Narcisa Balaban sau Sorina / FOTO

11:31, 06.03.2024 - Nicolae Guța iubește din nou! Cunoscutul manelist este mai fericit ca niciodata in brațele noii sale partenere. Iata cine este femeia care l-a facut pe interpretul de muzica de petrecere sa uite de Narcisa Balaban sau Sorina!

Mirela Vaida spune adevarul din spatele poveștii Vulpița și Viorel. Ce a marturisit prezentatoarea TV

21:46, 02.03.2024 - Mirela Vaida, gazda emisiunii „Acces Direct”, a vorbit despre fenomenul Vulpița și Viorel. Cei doi au captivat luni bune telespectatorii postului Antena 1. Dupa ani de la incheierea subiectului, prezentatoarea TV a scos la iveala detalii neștiute de nimeni pana acum. Invitata la podcastul „Gand la…

Babs, surprinsa cu un buchet superb de flori. Fosta iubita a lui Dorian Popa este curtata, dupa desparțire / FOTO

14:15, 24.01.2024 - Babs, fosta iubita a lui Dorian Popa, a fost surprinsa cu un buchet superb de flori. Claudia Iosif este foarte curtata, dupa desparțirea de artist. Iata ce flori a primit fosta partenera de viața a cantarețului, dar și ce postare speciala a facut prin intermediul rețelelor de socializare!

Acces Direct. Rareș, alungat din casa de socri? Barbatul o acuza pe fosta partenera ca nu ii permite sa iși vada copiii / VIDEO

18:05, 23.01.2024 - Rareș s-a trezit din senin fara iubita și cei doi copii cu varste fragede. Barbatul ii acuza pe foștii socri ca l-au alungat din casa in care a investit bani fara sa aiba un motiv real. In prezent, nici fosta iubita nu iși dorește sa mai auda de el și refuza sa comunice inclusiv pe subiectele legate…

Acces Direct. Ion face acuzații grave! Barbatul susține ca fosta iubita i-a vrut raul: ”Ma indopa cu...” / VIDEO

17:00, 11.01.2024 - Ion face mai multe acuzații grave despre fosta lui iubita, Vasilica. Barbatul considera ca femeia i-a vrut raul, mai ales ca ii lasase toate bunurile, prin testament. Pentru a se bucura de toate beneficiile materiale, aceasta i-ar fi dat mai multe medicamente, ajungand la supradozare.

Bianca Dragușanu recunoaște ca a exagerat cu intervențiile estetice: „Eram obișnuita cu o forma gigantica, urata a buzelor”

10:05, 08.01.2024 - Bianca Dragușanu recunoaște ca a exagerat cu acidul hialuronic, motiv pentru care a decis sa iși topeasca tot ce iși injectase in buze. Iubita lui Gabi Badalau are in plan alte intervenții estetice, insa marturisește ca de data aceasta nu va mai exagera.Recent, Bianca Dragușanu a fost la medicul estetician…


Ce parere ai despre aceasta stire?