Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nicolae Guţă, declaraţii dureroase despre fiul său: "E imobilizat la pat, zici că e bebeluş"

Publicat:

Familia lui Nicolae Guta se roaga pentru o minune. Dupa cumplitul accident, fiul manelistului a ramas tintuit la pat. Guta a facut declaratii sfâsietoare, în exclusivitate pentru "".

A trecut aproape o saptamâna de la accidentul în care a fost implicat fiul lui Nicolae Guta. Acum, dupa o interventie chirurgicala foarte grea, atât medicii cât si familia tânarului asteapta o minune.

Continuarea o puteti citi pe antenastars.ro.

Cine e Nicolae Guta

Nicolae Guța, pe numele sau real , este…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini dureroase de la priveghiul lui Costel Corduneanu! Familia, in lacrimi in urma pierderii suferite / VIDEO

00:16, 17.04.2024 - Lacrimi și durere la priveghiul lui Costel Corduneanu! Trupul liderului interlopilor a fost adus la un restaurant din Iași, unde cei dragi sunt așeptați pentru a-și lua ramas-bun. Familia sufera in urma pierderii suferite și traiesc o mare drama.

Declarațiile dureroase ale apropiaților celor trei tineri morți in accidentul din Neamț. Familia este devastata: ”Foarte multa durere”

16:41, 31.03.2024 - O tragedie de proporții s-a produs, duminica, in Neamț. Trei tineri au murit in urma unui accident rutier foarte grav. Familiile lor sunt devastate, iar apropiații au facut declarații dureroase. Cei trei tineri erau foarte apreciați de cei din jurul lor.

Xtra Night Show. Ticy, colegul de breasla a lui Liviu Guța, declarații despre dispariția manelistului. Ce s-a intamplat cu cantarețul, de fapt: „Am vorbit cu familia” / VIDEO

23:40, 28.03.2024 - Liviu Guța este de negasit! Cunoscutul interpret de muzica de petrecere a fost dat disparut chiar de colegii de breasla. Potrivit informațiilor, se pare de mai bine de un an de zile nu s-a mai știut nimic de internetul de muzica de petrecere. Iata ce spune Ticy, colegul de breasla a lui Liviu Guța,…

Tatal lui Mirel Dragomir, criminalul din Timișoara, declarații dureroase dupa ce și-a vizitat fiul, in arest: „Suntem terorizați, suntem nenorociți”. Familia lui a fost in apartamentul groazei

22:55, 28.03.2024 - In timp ce astazi familia Andreei a condus-o pe tanara de la Medicina pe ultimul drum, parinții lui Mirel Dragomir au mers la el, in arest. Nu a stat de vorba cu mama, ci doar a comunicat cu tatal și sora lui.

Fratele lui Marius Țepeliga, lautarul mort dupa o lunga suferința, declarații sfașietoare. Ciprian, copleșit de durere: „Mi-e dor de tine”

17:25, 22.03.2024 - Au trecut doua saptamani de cand Marius Țepeliga, lautarul care s-a luptat cu o boala grava, a murit. Familia trece prin momente cumplite și cu greu poate accepta faptul ca nu le mai este alaturi fizic. Lautarul avea un frate, pe Ciprian, cu care se ințelegea de minune.

Care este princialul motiv de cearta in familia lui Marian Cozma! De la ce pornesc discuțiile intre cei doi soți / VIDEO

22:45, 14.03.2024 - Marian Cozma face dezvaluiri despre principalele motive de conflict din familia sa. De la ce pornesc discuțiile in casa artistului, dar și cat de permisiv este acesta cu cei doi fii pe care ii are. Declarații exclusive!

Star Magazin. Impresarul lui Florin Salam susține ca manelistul este șantajat! Primele declarații ale lui Nicolae Constantin, dupa arestarea artistului: „Inregistrarea...” / VIDEO

14:30, 14.03.2024 - Impresarul lui Florin Salam susține ca manelistul ar fi șantajat! Iata care sunt primele declarații facute de Nicolae Constantin, dupa ce manelistul a fost saltat de polițiști. Ce a marturisit el, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Tragedie in Satu Mare. Un bebeluș a murit in ambulanța, in timp ce se indrepta inspre spital. Familia vrea sa primeasca explicații

15:20, 21.02.2024 - O tragedie de proporții s-a produs in Satu Mare, in urma cu puțin timp. Un bebeluș a murit in momentul care se afla intr-o ambulanța. Copilul trebuia sa ajunga, din nou, la spital, dar tragedia s-a produs pe drum. Familia fetiței este devastata de durere și vrea explicații.


Ce parere ai despre aceasta stire?