Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nicolae Guță, decizie INCREDIBILĂ! În brațele cui vrea să ajungă după divorțul de Cristina

Publicat:

Cu divorțul stabilit, manelistul Nicolae Guța nu pare sa fi așteptat prea mult pentru a se reorienta. Și, cum artistul pare sa sa nu iși mai doreasca sa faca tot felul de experimente cand vine vorba de viața lui de familie, pare-se ca a luat o decizie cat se poate de serioasa.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reacție neașteptata! Alina Ceușan, despre divorțul bunei sale prietene, Carmen Grebenișan: ”Cred ca a fost o decizie ințeleapta”

13:20, 08.04.2024 - Vloggerița Alina Ceușan este extrem de apropiata de Carmen Grebenișan, astfel ca știe multe detalii despre relația acesteia cu Alex Militaru, de care a anunțat ca divorțeaza.Alina Ceușan crede ca prietena ei, Carmen Grebenișan, a decis bine, cu toate ca nu au trecut nici trei ani de la cununia civila.…

Nicolae Guța, noi probleme dupa ultimul live de pe TikTok. Manelistul, amenințat de mai bine de o saptamana. Cine ii vrea raul: „Vor sa ajunga la bani”

11:15, 07.04.2024 - Dupa succesul rasunator de pe TikTok, se pare ca problemele se țin scai de Nicolae Guța. S-a trezit ca o parte din bani au fost furați de hackeri, a ajuns in vizorul celor de la FISC, iar de curand, s-a trezit cu mesaje de amenințare.

Nicoleta Guța, ținta hakerilor! Fiica lui Nicolae Guța a ramas fara contul de socializare. Ce suma incredibila i-au cerut pentru a-l recupera: ”Imi e frica”

22:50, 03.04.2024 - Nicoleta Guța se confrunta cu mari probleme! Cantareței i s-a furat contul de socializare, mai precis pagina personala de Facebook, acolo unde avea peste jumatate de milion de urmaritori. Acum, i s-au cerut 1000 de dolari pentru a putea sa-și recupereze contul! Ce spune fiica lui Nicolae Guța despre…

Xtra Night Show. Cum il descrie Cristina, actuala partenera, pe Nicolae Guța. Cum se ințelege femeia cu Mariana, mama primilor copii ai manelistului: "Lumea rea..." / VIDEO

01:00, 02.04.2024 - Invitata in platoul Xtra Night Show alaturi de tatal copiilor sai, Cristina, actuala partenera a lui Nicolae Guța l-a descris pe manelist. De asemenea, cantarețul a vorbit despre relație pe care o are soția lui cu Mariana, mama primilor sai copii.

Xtra Night Show. Nicolae Guța, declarații despre relația cu soția lui, Cristina. Cei doi iși mai doresc un copil: "A trecut niște teste..." / VIDEO

00:20, 02.04.2024 - Nicolae Guța și soția lui, Cristina, traiesc o frumoasa poveste de dragoste de aproximativ 8 ani de zile. Cei doi au impreuna doi copii insa iși doresc sa devina parinți din nou. Ce declarații a facut manelistul despre actuala partenera de viața.

La ce tehnica de infrumusețare apeleaza soția lui Nicolae Guța. Cum arata Cristina acum / FOTO

14:55, 24.03.2024 - Soția lui Nicolae Guța este foarte atenta la aspectul ei fizic, astfel ca ea nu asa oricum din casa. Recent, Cristina le-a aratat fanilor la ce tehnica de infrumusețare apeleaza. Iata cum arata acum partenera de viața a celebrului cantareț de manele!

Descoperire incredibila! Tanara gasita ascunsa intr-o geanta, la PTF Curtici. Unde ar fi vrut sa ajunga

14:41, 05.02.2024 - Descoperire mai puțin obișnuita la vama, intr-un tren care circula din București spre Budapesta. O femeie in varsta de 20 de ani a fost gasita ascunsa intr-o geanta, la Vama Curtici. Geanta se afla in trenul București Nord – Budapesta. „Polițiștii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei…


Ce parere ai despre aceasta stire?