Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nicolae Guță dă cu pixul, iar Cristina e fericită! Detaliile ÎMPĂCĂRII dintre manelist și blonda tunată!

Publicat:

În sfârșit, Nicolae Guța este din nou fericit. Mai exact, &"Regele manelelor&" a reușit sa o convinga pe Cristina sa se întoarca în brațele lui. Și, chiar daca a fost nevoie de foarte multa munca de convingere, cântarețul a reușit ce și-a propus: sa își salveze relația cu blonda pe car eși-o dorește de soție.

Dupa ce ea a plecat din cas alui, în toiul nopții, pentru ca s-au certat din cauza faptului ca el nu dorea, sub nicio forma, sa îi treaca casa în care locuiau pe numele ei, Nicolae Guța și Cristina, iubita lui, au reușit,…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Cum il descrie Cristina, actuala partenera, pe Nicolae Guța. Cum se ințelege femeia cu Mariana, mama primilor copii ai manelistului: "Lumea rea..." / VIDEO

01:00, 02.04.2024 - Invitata in platoul Xtra Night Show alaturi de tatal copiilor sai, Cristina, actuala partenera a lui Nicolae Guța l-a descris pe manelist. De asemenea, cantarețul a vorbit despre relație pe care o are soția lui cu Mariana, mama primilor sai copii.

Xtra Night Show. Nicolae Guța, declarații despre relația cu soția lui, Cristina. Cei doi iși mai doresc un copil: "A trecut niște teste..." / VIDEO

00:20, 02.04.2024 - Nicolae Guța și soția lui, Cristina, traiesc o frumoasa poveste de dragoste de aproximativ 8 ani de zile. Cei doi au impreuna doi copii insa iși doresc sa devina parinți din nou. Ce declarații a facut manelistul despre actuala partenera de viața.

Xtra Night Show. Hackerii au furat din banii donați pentru Nicolae Guța. Cum au reușit sa ii pacaleasca pe cei care au organizat ultimul live: „Nu mi s-a parut suspect”

22:25, 27.03.2024 - In urma cu cateva zile, Nicolae Guța a doborat orice record de pe TikTok, dupa ce a strans o suma importanta in doar cateva ore de live. In spatele ideii a stat Lucian Elgi, care spune ca o parte din bani au fost furați de hackeri.

Noi primiri in Reuniunea Mariana la Mocira

08:05, 26.03.2024 - Duminica, 24 martie, 1-a din Post, numita și ”A Dreptei Credințe. Chemarea la apostolat” și totodata Inainteserbarea Bunei-Vestiri, la Biserica Greco-Catolica ”Preasfanta Inima a lui Isus” din satul Mocira s-au facut noi primiri in Reuniunea Mariana. Cele cinci candidate: Saveta, Victoria ,Angela, Cristina…

La ce tehnica de infrumusețare apeleaza soția lui Nicolae Guța. Cum arata Cristina acum / FOTO

14:55, 24.03.2024 - Soția lui Nicolae Guța este foarte atenta la aspectul ei fizic, astfel ca ea nu asa oricum din casa. Recent, Cristina le-a aratat fanilor la ce tehnica de infrumusețare apeleaza. Iata cum arata acum partenera de viața a celebrului cantareț de manele!

Sorinel Copilul de Aur, sechestrat si obligat sa cante pana la epuizare! Cum a reusit sa scape?

11:06, 15.03.2024 - Sorinel Copilul de Aur a trait clipe de comsar la o nunta in Craiova. Manelistul a fost sechestrat timp de 12 ore și obligat sa cante pana la epuizare. La eveniment a fost invitat și Nicolae Guța. Petrecaretii, cu cutitele la brau Chiar daca, initial, fusese „angajat” sa presteze numai pentru cateva…

Star Matinal. Bibi, pregatiri pentru casa noua. In ce stadiu sunt lucrarile pentru locuința visurilor: „Sunt foarte fericita” / VIDEO

11:20, 05.03.2024 - La 20 de ani, Bibi a reușit sa iși transforme una din cele mai mari dorințe in realitate, asta dupa ce a reușit sa iși cumpere o casa. Cantareața urmeaza sa se mute in casa noua in aceasta vara, așa ca a inceput pregatirile pentru cel mai așteptat moment.

Cum a reușit „cea mai fericita țara din lume” sa injumatațeasca rata sinuciderilor și sa salveze mii de vieți (The Guardian)

08:05, 25.02.2024 - Cu toate ca este cunoscuta acum drept „cea mai fericita țara din lume”, Finlanda a avut pana de curand una dintre cele mai mari rate ale mortalitații prin sinucidere. Dar in ultimele trei decenii, țara a reușit sa reduca la jumatate numarul cazurilor de sinucidere, scrie The Guardian.


Ce parere ai despre aceasta stire?