Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nicio mireasă nu a mai cerut așa ceva! Ce cadou își dorește Adda de la soțul ei, în noaptea nunții? Declarații EXCLUSIVE

Publicat:

Adda este o cântareata tânara care se bucura de mult succes înca de când s-a lansat în industria muzicala româneasca. Blondei îi merge bine si în plan personal, nu doar în viata profesionala. De curând, artista a facut marele anunt și a dezvaluit fanilor ca este însarcinata.

Adda este în culmea fericirii. Aflata în a patra luna de sarcina, artista ne-a povestit ca are pofte de graviduta și înca multe. "Da, am început sa am pofte chiar din primul trimestru de sarcina. Daca înainte de a…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa sezonul 3. Ce a postat Maria Roman dupa problemele cu soțul. Fosta concurenta trece prin momente dificile

11:56, 21.04.2024 - Problemele continua pentru Maria Roman, dupa ce soțul ei a fost dat disparut. Fosta concurenta de la Mireasa nu a mai spus nimic despre intreaga situație, dar a postat o melodie prin care da de ințeles ca sufera.

Știrile Antena Stars. Cum petrece Antonia de ziua ei de naștere. Ce cadou a primit de la Alex Velea. Declarații exclusive: „Exact pe placul meu”

16:31, 12.04.2024 - Antonia este sarbatorita zilei. Artista a implinit astazi 35 de ani și spune ca și-a dorit ceva diferit pentru ziua de naștere din acest an, asta pentru ca iși dorește sa petreaca mai mult timp alaturi de familie.

La ce condamnare se așteapta Dana Badea, in procesul in care este judecata! Fosta ispita marturisește ca a avut ghinion. Declarații exclusive!

22:50, 04.04.2024 - Dana Badea face declarații exclusive despre procesul in care este cercetata impreuna cu partenerul sau, Alin Borcan. Fosta ispita vorbește despre condamnarea pe care o așteapta, dar și despre lecțiile pe care le-au invațat din aceasta intamplare nefericita.

Știrile Star Matinal. Ce reguli i-a impus Alexandra Stan noului iubit. Cantareața iși dorește sa imbrace din nou rochia de mireasa / VIDEO

10:31, 03.04.2024 - Alexandra Stan iubește din nou și este mai fericita ca niciodata. Chiar daca a avut parte de ghinion de-a lungul tipului din punct de vedere amoros, acum, cantareața se bucura de o frumoasa poveste de iubire alaturi de nou partener. Iata ce reguli i-a impus Alexandra Stan noului iubit! Artista iși dorește…

Din ce face bani, in prezent, Oana Zavoranu! A pierdut 50.000 de euro, dar a și caștigat. Declarații exclusive / VIDEO

22:50, 26.03.2024 - Din ce face bani, in prezent, Oana Zavoranu. Bruneta face declarații exclusive despre ocupația care ii aduce venituri, in momentul de fața. Care este cea mai mare suma pe care vedeta a caștigat-o din noua afacere.

Acces Direct. Patronul la care lucra soțul Mioarei, declarații despre noaptea in care barbatul a murit. Ion a fost gasit fara suflare in hainele de munca / VIDEO

21:05, 28.02.2024 - Ion a plecat la munca in Austria la jumatatea lunii ianuarie, iar la doua zile distanța a fost gasit mort. Acum, familia vrea sa afle ce s-a intamplat cu adevarat, asta dupa ce ar fi murit in condiții suspecte.

Ce se intampla in procesul in care Naba Salem a fost data in judecata pentru cadourile primite! Declarații exclusive!

23:45, 06.02.2024 - Ce se intampla in procesul in care Naba Salem a fost data in judecata pentru cadouri. Dupa ce povestea dintre bruneta și Rubi, cea despre care spunea vedeta ca i-a fost iubita, a ajuns la tribunal, lucrurile se complica. Cele doua femei au stat fața in fața.


Ce parere ai despre aceasta stire?