Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nici nu zici ca e gravida! Cum s-a imbracat Dana Rogoz!

Publicat:

Chiar daca mai are doar doua luni pana sa nasca, este tot chic si imbraca tinute care o fac sa arate impecabil. Frumoasa vedeta a imbracat o rochie scurta, de culoare alba in care arata de parca nici nu ar fi insarcinata. Burtica a disparut pur si simplu! Blondina a petrecut si Craciunul [...] Nici nu zici ca e gravida! Cum s-a imbracat !

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anca Dumitra este insarcinata. Cum a dat vestea cea mare. Primele imagini cu burtica de gravida / FOTO

23:15, 21.04.2024 - Anca Dumitra și soțul ei traiesc o perioada unica, caci vor deveni parinți. Actrița a anunțat, de curand, ca familia urmeaza sa se mareasca, asta pentru ca este insarcinata. Vedeta a postat și primele imagini cu burtica de gravida.

Star Matinal. Alexandra Stan și-a asumat relația cu iubitul milionar! Artista a imbracat rochia alba / VIDEO

09:35, 14.03.2024 - Alexandra Stan și-a asumat relația cu iubitul milionar! Artista a imbracat rochia alba, iar in aceste momente este mai fericita ca niciodata in brațele partenerului ei de viața. Iata ce imagini a publicat cantareața pe rețelele de socializare!

Vanessa Hudgens este insarcinata! Actrița s-a afișat cu burtica de gravida pe covorul roșu al Premiilor Oscar / FOTO

15:55, 11.03.2024 - Vanessa Hudgens este insarcinata! Vedeta cunoscuta pentru rolul sau in High School Musical și Cole Tucker vor deveni parinți pentru prima data. Actrița s-a afișat cu burtica de gravida pe covorul roșu al Premiilor Oscar 2024. Iata imagini de la evenimentul unde actrița a aparut gravida!

‘Am o burtica de parca sunt gravida’. Andra Maruța a recunoscut cate kilograme are in plus

23:15, 24.02.2024 - Andra Maruța a decis sa renunțe la dietele stricte și sa se bucure de corpul pe care il are, chiar daca a fost supusa unor critici aspre din partea fanilor pentru kilogramele in plus. In timpul emisiunii „Romanii au talent” de vineri seara, 23 februarie 2024, artista a facut dezvaluiri neașteptate despre…

Mireasa sezonul 5. Primele imagini cu burtica de gravida a Giovanei. Soția lui Sese este insarcinata cu al doilea copil

12:35, 31.01.2024 - Giovana, fosta concurenta din sezonul 5 Mireasa, a publicat primele imagini cu burtica de gravida. Soția lui Sese este insarcinata cu al doilea copil, la doar 8 luni de cand și-a adus pe lume fiica.

Giovana de la Mireasa, caștigatoarea sezonului 5, primele imagini cu burtica de gravida. Fosta concurenta și Sese vor deveni parinți pentru a doua oara / FOTO

16:25, 30.01.2024 - In urma cu o luna și jumatate, Giovana și Sese au anunțat in cadrul ediției aniversare Antena Stars ca familia lor se marește. Fosta concurenta este insarcinata pentru a doua oara, iar de curand a postat și primele imagini cu burtica de gravida.

Iubita lui Reghecampf a aparut cu burtica de gravida. Cum arata cum Corina Caciuc FOTO

15:36, 26.01.2024 - Nu mai este niciun secret ca iubita lui Reghe, Corina Caciuc, este insarcinata pentru a doua oara. Recent, pe rețelele de socializare, antrenorul a publicat o serie de imagini cu Corina, in care i se vedea burtica proeminenta. Se pare ca șatena este in ultimul trimestru cu sarcina și urmeaza sa nasca…

Imagini cu burtica de gravida a Corinei Caciuc. Chiar Laurențiu Reghecampf le-a publicat, in ziua procesului cu Anamaria Prodan / FOTO

15:35, 26.01.2024 - Astazi, Anamaria Prodan și Corina Caciuc trebuiau sa se intalneasca la Judecatoria Buftea, dar iubita lui Laurențiu Reghecampf nu a fost prezenta, ci doar avocata ei, pe motiv ca partenera antrenorului este plecata din țara.


Ce parere ai despre aceasta stire?