Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nepotul Regelui Mihai, Nicolae, și soția sa, Alina, s-au recules la Curtea de Argeş, în fața mormintelor regale

Publicat:

Fostul principe Nicolae și soția lui, Alina, au mers la de Argeș. Dupa slujba de "primire a lumanarilor de cununie", cei doi s-au recules si au depus flori la mormintele bunicilor, și .

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sofronie de la Cioara: Povestea sfantului din județul Alba. Luptator in numele ortodoxiei din Transilvania

21:06, 13.04.2024 - Sofronie de la Cioara: Povestea sfantului din județul Alba. Luptator in numele ortodoxiei din Transilvania Sofronie de la Cioara s-a nascut in prima jumatate a secolului al XVIII-lea in satul Cioara, care in prezent face parte din localitatea Saliștea, județul Alba. Numele sau de familie a fost Popa…

Crima ingrozitoare in Argeș! O barbat și-a ucis soția cu ciocanul de batut șnițele

12:26, 10.04.2024 - Crima șocanta in Argeș! Un barbat și-a ucis cu sange rece soția. Aceasta a murit, dupa ce a fost lovita cu ciocanul de batut șnițele. Cea care a anunțat poliția a fost chiar mama criminalului, ingrozita de ceea ce s-a intamplat.

Un barbat din Argeș si-a obligat sotia sa se prostitueze timp de 8 ani. Cand femeia vrut sa renunte, a amenintat-o ca ii omoara copilul

09:51, 21.02.2024 - Un barbat a fost retinut de politistii din Arges pentru 24 de ore dupa ce si-a obligat sotia sa se prostitueze timp de opt ani, iar cand femeia a vrut sa renunte a amenintat ca o omoara pe ea, dar si pe fiul lor daca ia aceasta decizie.

Barbat acuzat ca si-a fortat sotia sa se prostitueze si si-a amenintat cu moartea fiul minor, retinut

09:40, 21.02.2024 - Un barbat din Argeș suspectat ca si-a fortat sotia sa se prostitueze in strainatate si si-a amenintat cu moartea fiul minor a fost reținut marți de polițiști, urmand ca miercuri sa fie prezentat instanței cu propunerea de arestare preventiva.

Lucrari cu spor la primul tronson de autostrada din Romania sapat in stanca. Cum arata tunelurile „Daniela” și „Alina” FOTO

10:45, 17.02.2024 - Progres semnificativ pe secțiunea 4 Tigveni - Curtea de Argeș a Autostrazii Sibiu - Pitești. Constructorul austriac PORR a reușit sa foreze peste jumatate de kilometru din tunelul care trece Dealul Momaia (Argeș).

Mireasa, sezon 5. Alina, primele imagini cu chipul fiului sau și al lui Valentin. Cu cine seamana micuțul

20:35, 29.01.2024 - Alina, fosta concurenta din sezonul 5 Mireasa, a distribuit in mediul online un filmuleț adorabil in care apare fiul sau. Soția lui Valentin nu a mai ținut cont de nimic și le-a aratat susținatorilor chipul baiețelului ei.

Reținut in Argeș pentru ca s-a apropiat de soția lui

13:25, 26.01.2024 - Joi, 25 ianuarie, polițiștii din Rociu au continuat cercetarile intr-un dosar penal privind incalcarea unui ordin de protecție și au reținut un barbat in varsta de 44 de ani, din Mozaceni. Potrivit Biroului de presa al IPJ Argeș, s-a stabilit ca, in ziua respectiva, barbatul a incalcat ordinul de protecție…


Ce parere ai despre aceasta stire?