Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nemtii trag un semnal de alarma dupa ce seful Geely a cumparat actiuni la Daimler: "Nu trebuie sa ne lasam exploatati de catre alte tari"

Publicat:

Germania trebuie sa se asigure ca nu este exploatata de catre alte tari, a declarat ministrul german al Economiei dupa ce presedintele chinezilor de la Geely a cumparat aproape 10% din Daimler.

0 000 00

Citeste articolul mai departe pe wall-street.ro…  

Sursa articol: wall-street.ro


Stiri pe aceeasi tema

INTERVIU Semnal de alarma tras de șeful Apararii din Rep. Moldova: Amploarea acțiunilor actorilor pro-rusi se va intensifica

06:30, 12.04.2024 - Intr-un interviu pentru ,,Adevarul”, ministrul Apararii, Anatolie Nosatii, a declarat ca Rusia nu reprezinta in acest moment un pericol militar la adresa securitații Rep. Moldova, dar duce, prin intermediul actorilor pro-ruși, un razboi hibrid care ar putea sa se intensifice.

Carne de pui vopsita! Horia Constantinescu, șeful ANPC, trage un semnal de alarma!

13:10, 27.03.2024 - Apare un nou semnal de alarma pe piața alimentara din Romania. Șeful ANPC a dezvaluit in aceasta dimineața faptul ca in magazinele de la noi din țara se regasesc la raft zeci de kilograme de carne de pui vopsita! Iata ce declarație a facut Horia Constantinescu!

Șeful ANPC, semnal de alarma! La ce trebuie sa fim atenți atunci cand cumparam care de pui din supermarket: ”Vopsiți prin hranire”

09:05, 27.03.2024 - Șeful ANPC a tras un semnal de alarma, in urma cu puțin timp și a vorbit despre carnea din supeemarket! Iata la ce trebuie sa fim atenți atunci cand cumparam care de pui din marile lanțuri de magazine!

Franța, complet depașita de Germania. E un semnal de alarma, avertizeaza mijlocașul ”cocoșilor” Tchouameni

19:45, 24.03.2024 - Franța a fost complet depașita de Germania pe teren propriu in infrangerea cu 2-0 de sambata și ar trebui sa trateze acest eșec ca pe un semnal de alarma inaintea Campionatului European, a declarat mijlocașul Aurelien Tchouameni.

Ion Sterian, șeful Transgaz, trage un semnal de alarma teribil: Romania nu mai are deloc industrie, iar consumul de gaz e invers decat in țarile dezvoltate

17:35, 15.03.2024 - In pragul incheierii sezonului rece, Romania se afla intr-o situație interesanta: depozitele sale de gaze sunt umplute la jumatate, o cifra record de 1,6 miliarde de metri cubi ramanand neutilizați pana la data de 31 martie. Acest fenomen este fara precedent, marcand cel mai mare nivel istoric de…

Semnal de alarma tras de șeful SGG, clujeanul Mircea Abrudean: „Pericolul extremist este unul extrem de mare pentru Romania”

10:50, 04.03.2024 - Secretarul general al Guvernului, Mircea Abrudean, a declarat, duminica seara, la Reghin, ca pericolul extremist este unul foarte de mare pentru Romania si este extrem important ca romanii sa isi dovedeasca solidaritatea la alegerile din 9 iunie.

Semnal de alarma pentru Edward Iordanescu! Un fost mare „tricolor” il baga in garda: „E cu totul altceva!”

13:50, 03.03.2024 - Bogdan Stelea (56 de ani) vorbește pentru Gazeta Sporturilor despre Campionatul European din vara acestui an, din Germania. Și trage un semnal important de alarma in ceea ce privește jucatorii pe care Edward Iordanescu ii va convoca. „La Campionatul European aveam certitudinea ca putem sa facem rezultate…

Europa, tot mai aproape de un razboi cu Rusia? Semnal de alarma tras de șeful armatei norvegiene

12:15, 22.01.2024 - Se inmultesc vocile care cer Europei si fortelor NATO sa fie pregatite de orice, in contextul razboiului din Ucraina, pe masura ce Rusia nu-si atinge obiectivele, iar frustrarea creste la Kremlin.


Ce parere ai despre aceasta stire?