Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nea Mărin a încins cea mai mare horă la Muzeul Satului! "Îi aştept pe Răzvan şi Dani să vină la "Poftiţi la muncă". Vreau să văd dacă mai rezistă. I-am altoit bine data trecută"

Publicat:

Dragostea pentru folclor apare inca de la cele mai fragede varste. Cel mai bine stie , care ii invata pe cei mici cum sa se invarta pe ritmuri traditionale. Hora din satul aflat in centrul Capitalei a durat toata ziua si s-a intins pe toata pajistea. Putini s-au incumetat sa se opreasca din dans, desi erau sub amenintarea caniculei.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Controale fulger in Centrul vechi al Capitalei in sali de jocuri si restaurante. Amenzi de 241.500 de lei pentru munca la negru

15:56, 23.03.2024 - In urma unei acțiuni fulger desfașurate in noaptea de vineri spre sambata in Centrul Vechi al Capitalei, in sali de jocuri de noroc si in restaurante, inspectorii de munca au aplicat amenzi in valoare de 241.500 de lei.

Nedreptatea grupelor de munca din legea pensiilor. Cine sunt pensionarii care nu vor avea parte de majorarile corecte

07:16, 05.03.2024 - In cadru unei apariții la Realitatea Pus, Hossu a explicat cum cei care se incadreaza in aceste categorii nu vor avea parte de majorarile corecte in septembrie, intrucat statul nu ia in calcul contribuțiile lor din timpul muncii, care au fost platite de angajator. „Diferențele apar datorita punctelor…

Poftiți pe la noi: Poftiți in Dobrogea, 31 ianuarie 2024. Nea Marin, demonstrație la superlativ in cadrul spectacolului final

23:06, 31.01.2024 - A sosit ultima zi și, de astfel, ziua in care se vad toate roadele muncii vedetelor, alaturi de nea Marin! Spectacolul pentru care gazda emisiunii s-a straduit din greu a fost cireașa de pe tort, lasandu-i masca pe toți. Iar Andreea Antonescu și Madalina Badea s-au intrecut in senzualitate.

Poftiți pe la noi: Poftiți in Dobrogea, 31 ianuarie 2024. Dan Badea, in lacrimi la o lecție de viața cutremuratoare: „Nedrept!”

22:25, 31.01.2024 - Nea Marin și vedetele sale iși continua drumul in Baltenii de Jos, ca sa distribuie produsele atat de necesare localnicilor izolați și greu incercați. La una din case, gazda emisiunii și invitații sai au primit o lecție de viața dureroasa. Dan Badea nu și-a putut stapani lacrimile!

Poftiți pe la noi: Poftiți in Dobrogea, 30 ianuarie 2024. Nea Marin a cedat și a plecat in timpul repetițiilor. Ce l-a deranjat

22:00, 30.01.2024 - Seara s-a lasat și invitații de la „Poftiți pe la noi: Poftiți prin Dobrogea” sunt prinși in mrejele dansului popular, insa oboseala de peste zi se resimte, motiv pentru care concentrarea scade cu fiecare minut. Un moment tensionat și-a facut loc la lasarea nopții și nea Marin a decis sa plece!

Poftiți pe la noi: Poftiți in Dobrogea, 29 ianuarie 2024. Madalina Badea, scoasa din sarite de Riki, Sonny și Catalin Cazacu

21:30, 29.01.2024 - Nea Marin, alaturi de vedete, va strabate tara in lung si in lat, nu doar in cautarea celor mai frumoase locuri din Romania, ci si a obiceiurilor si a traditiilor specifice zonei. Timp de multe sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treaba pentru a da o mana de ajutor celor aflați la nevoie.

Poftiți pe la noi: Poftiți in Dobrogea, 29 ianuarie 2024. Nea Marin i-a dat o lecție lui Rikito. Madalina Badea, apariție superba

20:40, 29.01.2024 - De la primele ore ale dimineții, Nea Marin a inceput cu lecțiile de buna purtare. Primul care și-a primit invațatura dis-de-dimineața a fost Rikito Watanabe, care nu a scapat de ințelepciunea gazdei noastre.


Ce parere ai despre aceasta stire?