Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nave militare ruse, în Marea Neagră, unde utilizează rachete de croazieră Kalibr şi sisteme de artilerie

Publicat:

La exercitii au participat fregatele si , precum si navele de atac Pitlivi si Smetlivi, relateaza agentia Tass.

"Conform scenariului exercitiului, fregatele si au simulat atacarea navelor din grupul de lupta, utilizand rachete de croziera Kalibr.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

De ce evita Rusia sa traga cu rachetele Kalibr de pe navele sale din Marea Neagra

03:40, 22.04.2024 - Situația din Marea Neagra ramane stabila. In prezent, comandamentul rus iși ține navele la o anumita distanța și rareori le scoate in largul marii pentru a folosi rachetele "Kalibr" pentru a lovi teritoriul Ucrainei, scrie uazmi.com.

Flota rusa a Marii Negre desfașoara exerciții militare la Sevastopol

13:35, 06.04.2024 - Guvernatorul orașului Sevastopol, Mihail Razvojaev, i-a avertizat pe localnici in legatura cu producerea unor posibile sunete puternice in timpul exercițiilor militare navale ale Flotei Ruse la Marea Neagra, noteaza Rador RomaniaPe canalul de Telegram al guvernatorului orașului

Avioane de lupta ale Italiei a interceptat aeronave rusesti deasupra Marii Baltice

22:51, 29.03.2024 - Fortele aeriene italiene au anuntat vineri ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internationale in Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusesti, relateaza Reuters.

Ucraina a distrus o treime din navele rusești din Marea Neagra. Sunt flotele tradiționale de domeniul trecutului? (Time)

07:05, 07.03.2024 - Ucraina a scufundat inca o nava de razboi ruseasca in Marea Neagra. Dupa pierderea navelor Serghei Kotov și Țezar Kunikov, luna trecuta, o treime din Flota rusa de la Marea Neagra a fost distrusa de ucraineni, scrie revista Time. Aceste incidente de tip David vs. Goliat ridica o intrebare importanta:…

Rusia susține ca a interceptat mai multe avioane franceze aproape de granița sa din Marea Neagra

20:10, 05.03.2024 - Rusia susține ca a interceptat trei avioane militare franceze care se apropiau de frontiera sa, deasupra Marii Negre. Incidentul vine intr-un context de tensiuni sporite intre Franța și regimul de la Kremlin, in contextul declarațiilor recente ale președintelui Emmanuel Macron.

Momentul in care avioane franceze Mirage intercepteaza aeronave de lupta ale Rusiei deasupra Marii Baltice. Imagini publicate de NATO

13:10, 02.03.2024 - Doua avioane franceze Mirage 2000-5 au interceptat avioane rusești Su-30 și un avion de transport An-72 deasupra Marii Baltice. Imaginile au fost facute publice de Comandamentul Forțelor Aeriene NATO.

Rusia pierde batalia pentru Marea Neagra. Cum vrea Ucraina sa distruga flota ruseasca și sa continue comerțul pe mare

10:05, 30.01.2024 - Ucraina a lucrat din greu ca sa creeze propriul sau coridor pentru transportul maritim, dupa ce Rusia s-a retras din acordul intermediat de ONU privind exportul de cereale, și a reușit sa rastoarne dominația ruseasca a Marii Negre fara sa aiba nici macar o nava de razboi funcționala, scrie The Economist.

Armata ucraineana: Rusia a trimis in Marea Neagra doua submarine inarmate cu rachete Kalibr

21:10, 28.01.2024 - Armata rusa a trimis in Marea Neagra doua submarine inarmate cu pana la opt rachete de croaziera de tip Kalibr, raporteaza, duminica, Forțele de Aparare "Sud" din Ucraina, conform Rador Radio Romania.Armata ucraineana precizeaza ca Rusia are in Marea Neagra opt ​​nave aflate in serviciu de lupta.…


Ce parere ai despre aceasta stire?