Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mihai Neșu poate sta pe picioare. VEZI imagini emoționante cu fostul stelist (VIDEO)

Publicat:

poate sta din nou pe picioare.Dupa un an de zile de la accidentarea suferita in timpul unui meci, fotbalistul poate sa-si miste picioarele cu ajutorul unui aparat. Bucuros de aceasta realizare, sportivul a postat o fotografie pe twitter.

Vestile vin din SUA, unde continua lupta pentru a-si reveni dupa accidentul cumplit in urma caruia a ajuns intr-un scaun cu rotile.

Fostul stelist  a suferit o fractura cervicala la un antrenament al olandezilor de la FC Utrecht, in urma careia a ramas aproape complet paralizat.

Mihai…

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au casatorit! Imagini emoționante de la eveniment: „Incepe o etapa noua...” / FOTO

16:20, 06.04.2024 - Este cea mai importanta zi pentru Vlad Gherman și Oana Moșneagu și asta pentru ca s-au casatorit. Cei doi indragostiți au publicat pe rețelele de socializare imagini emoționante de la marele eveniment. Iata cum a aratat totul, dar și ce au impartașit actorii cu fanii lor!

Imagini emotionante cu Printul William si Kate Middleton. Cum au fost fotografiati cei doi pe plaja, fanii s-au topit

08:15, 30.03.2024 - Imagini emoționante cu Printul William si Kate Middleton au devenit virale pe platformele sociale, in timp ce fanii cuplului regal iau in calcul orice scenariu ce implica starea de sanatate a prințesei. Cum au fost fotografiați cei doi parteneri de viața pe plaja. Fanii s-au topit! Foto Iubirea dintre…

Adrian Minune, imagini emoționante cu nepoata sa. Ce mesaje au transmis fanii manelistutui: ”Ce seamana...” / VIDEO

01:30, 24.03.2024 - Adrian Minune este un bunic dedicat, iar acest lucru se poate observa in fiecare moment. Are multa grija de nepoatele sale și arata cat este de implicat. De curand, a publicat un videoclip cu una dintre nepoțelele sale, iar fanii au menționat cat de mult seamana.

Imagini emoționante postate de Arina Sabalenka care surprind momente fericite din relația ei cu Konstantin Kolțov VIDEO

14:25, 20.03.2024 - In urma cu trei luni, jucatoarea de tenis belarusa Arina Sabalenka a facut public un videoclip emoționant in care sunt prezentate momente din relația ei cu fostul jucator de hochei pe gheața Konstantin Kolțov, care a murit luni, 18 martie, relateaza Daily Mail.

Oana Roman, imagini emoționante din copilarie alaturi de mama sa, Mioara Roman. Postarea emoționanta facuta de vedeta, la zece zile de la decesul celei care i-a dat viața / FOTO

08:41, 04.03.2024 - Oana Roman a avut parte de o perioada grea in viața ei. Dupa desparțirea tumultoasa de fostul soț, Marius Elisei, vedeta din showbiz și-a pierdut, in urma cu zece zile, mama. Mioara Roman a trecut in neființa la varsta 83 de ani. Oana Roman a facut publice, in urma cu puțin timp, mai multe imagini emoționante…

Zi mare pentru Anamaria Prodan și Ronald Gavril! Intrega familie a boxerului le-a fost alaturi la Bacau | Imagini emoționante

13:55, 01.03.2024 - Iubitul Anamariei Prodan a fost declarat cetațean de onoare al municipiului Bacau! Pugilistul a primit distincția in urma cu cateva zile, iar impresara și familia acestuia i-au fost alaturi in momentul special. Iata imaginile emoționante cu cei doi indragostiți!

Un an de la deschiderea proiectului Timișoara 2023. Trei zile emoționante, in 23 de imagini spectaculoase FOTO

16:50, 17.02.2024 - In weekendul 17-19 februarie 2023, Timișoara a inaugurat in mod festiv titlul de Capitala Culturala a Europei, conferit unor orașe mai ales pentru a evidenția bogația și diversitatea culturala a acestora. Timp de un an, Timișoara a fost Capitala Europeana a Culturii.

Imagini emoționante de ziua „Regelui” » Ce surprize a gasit Gica Hagi pe Arena Naționala, la FCSB - Farul

20:26, 05.02.2024 - Gica Hagi a fost sarbatorit de cei aproximativ 12.000 de spectatori prezenți pe Arena Naționala la derby-ul FCSB - Farul. „Regele” a implinit astazi 59 de ani.  Gica Hagi, care a implinit 59 de ani chiar in ziua meciului, a beneficiat de o primire pe cinste pe Arena Naționala. Fanii l-au intampinat…


Ce parere ai despre aceasta stire?