Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

N-ai nicio treabă cu ciorbele, supele? Quiche Lorraine, singurul preparat fast-food sănătos

Publicat:

Chiar daca este un preparat din categoria fast food, specialiștii susțin ca este foarte sanatos. Vladuț de la "Neatza cu Razvan și Dani" a prezentat o rețeta speciala de , bun de te lingi pe degete.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Neatza cu Razvan și Dani. Minodora vrea sa se mute din Romania! Unde se gandește indragita artista sa se stabilieasca: „M-am plimbat...” / VIDEO

12:55, 11.04.2024 - Intr-o dezvaluire surprinzatoare facuta in timpul unei apariții la emisiunea „Neatza cu Razvan și Dani”, Minodora, indragita artista romanca, a dezvaluit ca iși dorește sa se mute din Romania. Unde se gandește cantareața sa se stabilieasca.

Cum arata iubitul Adinei Moraru, prezentatoarea rubricii horoscop la Neatza cu Razvan și Dani

11:01, 29.03.2024 - Adina Moraru este cea care prezinta rubrica de horoscop la Neatza cu Razvan și Dani. Frumoasa blondina face furori de cate ori apare la TV, fiind extrem de apreciata de telespectatori și de internauți.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in platou. Asistenta TV i-a amuzat pe colegii ei: „Pana nu de mult...”

08:50, 21.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și in fiecare zi spune cate un banc in emisiune Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Ea a reușit sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatori.

Știrile Antena Stars. Dani Oțil, banuit de Mihaela Radulescu ca a inșelat-o cu Flavia Mihașan. Prezentatorul TV a facut lumina: „Un moment...” / VIDEO

19:00, 04.03.2024 - Dani Oțil a fost banuit de Mihaela Radulescu ca a inșelat-o cu Flavia Mihașan, pe vremea cand cei doi aveau o relație. Prezentatorul de la Neatza cu Razvan și Dani a facut lumina in acest caz. Iata ce marturisiri a facut prezentatorul emisiunii Power Couple Romania - La bine și la greu!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru și Mihai Zmarandescu, antrenament de kickboxing in platou: „A avut determinarea...” / VIDEO

14:51, 27.02.2024 - Ramona Olaru s-a apucat de un sport foarte interesant. In ediția de astazi a emisiunii neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1, asistenta TV și Mihai Zmarandescu au facut un antrenament de kickboxing in platou. Iata cum s-au descurcat cei doi!

Xtra Night Show. Se afla sau nu Ramona Olaru intr-o relație. Asistenta de la Neatza cu Razvan și Dani a dezvaluit cum stau lucrurile pentru ea pe plan amoros: „Intalnești tot felul de idioți” / VIDEO

23:30, 05.02.2024 - Se afla sau nu Ramona Olaru intr-o relație. Aceasta este intrebarea la care foarte mulți dintre fanii vedetei așteapta un raspuns. Iata declarațiile exclusive ale asistentei de la Neatza cu Razvan și Dani despre acest subiect extrem de controversat in ultimul timp!

Dani Oțil: „Cred ca trebuie sa merg la psiholog”. Ce a realizat prezentatorul de la Neatza cu Razvan și Dani / VIDEO

10:30, 29.01.2024 - Dani Oțil a spus in aceasta dimineața ca este de parere ca ar avea nevoie de un psiholog. De ce considera prezentatorul TV ca ar trebui sa mearga la un specialist. Ce a realizat in platoul emisiunii Neatza cu Razvan și Dani.

Ce se intampla cu cei doi copii ai Flaviei Mihașan dupa ce s-a desparțit de Marius Moldovan. „Eu așa mi-am facut programul”

11:20, 23.01.2024 - Flavia Mihașan și Mrius Moldovan desparțit upa o relație care dura de cativa ani. Vedeta de la Antena 1 a facut primele marturisiri despre acest subiect și a spus cum iși organizeaza timpul pentru a sta cu cei doi copii ai lor, Carol și Tudor.Flavia iși imparte timpul in așa fel incat sa le fie alaturi…


Ce parere ai despre aceasta stire?