Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Muzeul bizar al episcopului ucenic al lui Arsenie Boca. „Părintele mi-a spus: «Să înveţi a sta de vorbă cu pietrele!»“

Publicat:

(Partosanul) al Daciei Felix si-a transformat gradina din fata casei familiei sale, din satul Hatagel (comuna Densus), intr-un adevarat muzeu in aer liber. Locul impodobit cu pietre de moara si de rau, cu ramasite ale monumente antice si funerare achizitionate de la sateni si chiar cu fosile pietrificate, poarta numele de . „Sa stai de vorba cu pietrele”, i-a spus parintele prietenului sau, Daniil, iar episcopul a luat in considerare vorbele calugarului si a infiintat gradina – muzeu din satul Hatagel.

Si in curtea casei…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lecția de drept. Remedii in situația imposibilitații de realizare a programului de legaturi personale cu minorii

13:40, 13.03.2024 - In practica sunt des intalnite situațiile cand (in timpul divorțului sau ulterior) parintele nerezident este lipsit de o perioada semnificativa de timp de posibilitatea de a avea orice contact cu minorul din cauza faptului ca parintele rezident, la care locuiește copilul, refuza sa permita orice lagatura…

Satul-fantoma cu cabina telefonica folosita ca WC. Povestea stranie a catunulului Tomnatec din Apuseni VIDEO

16:15, 07.03.2024 - Cele mai multe case din satul Tomnatec din Hunedoara au fost parasite in ultimele decenii. Una dintre gospodariile pustii atrage insa privirile calatorilor: foștii sai locatari au transformat aici o cabina telefonica stradala, intr-un WC.

Satul de momarlani care l-a infuriat pe Ceaușescu, demolat in trei zile. „Au adus armata peste noi“ VIDEO

22:05, 05.03.2024 - Locuitorii din Campul lui Neag (Hunedoara) iși amintesc cu tristețe teroarea cu care s-au repezit asupra lor autoritațile comuniste in 1987, cand peste 50 de gospodarii au fost demolate cu forța pentru a face loc unei cariere de carbune.

Viața dura in satul din munți, situat intre doua județe. Locul de poveste este incolțit de lupi și urși VIDEO

04:55, 20.02.2024 - Cateva familii mai locuiesc in satul Negoiu din Hunedoara, una dintre cele mai izolate așezari din Munții Poiana Rusca. Locul este spectaculos, pitoresc, dar padurile sale sunt pline de salbaticiuni.

Satul devenit faimos datorita unei scene SF! Povestea extraterestrului capturat de comuniști in Munții Metaliferi bantuie și acum așezarea

00:05, 11.02.2024 - Satul devenit faimos datorita unei scene SF! Povestea extraterestrului capturat de comuniști in Munții Metaliferi bantuie și acum așezareaIn satul Dumești din Hunedoara au mai ramas 5-6 oameni, insa așezarea depopulata din Munții Metaliferi a devenit tot mai cunoscuta in ultimii ani, datorita unor…

Lecția de viața pe care Andreea Antonescu a invațat-o de la tatal sau! Ce "moștenire" i-a lasat parintele ei

23:50, 31.01.2024 - Andreea Antonescu vorbește despre cea mai importanta lecție invațata de la tata sau. Artista a impartașit cu noi cele mai importante sfaturi primite de la parintele sau. Cum au impactat-o pe vedeta, dar și care este scopul vieții ei.

Satul de pe muntele dacilor. Ținutul salbatic al padurilor din Munții Șureanu, pe Via Transilvanica VIDEO

05:05, 31.01.2024 - Aflata pe traseul de drumeție Via Transilvanica, valea Sibișelului din Hunedoara a fost și in trecut un loc atractiv pentru amatorii de excursii in natura, deși localnicii au folosit-o ca drum forestier. La capatul ei, se afla catunul aproape pustiu de la poalele varfului Godeanu.

Tarsa, satul de pastori din ținutul dacilor, renascut ca atracție turistica VIDEO

22:05, 20.01.2024 - Aflat pe Via Transilvanica și pe vechile drumuri de plai ale dacilor și ale turmelor purtate in transhumanța, satul Tarsa din Hunedoara a devenit in ultimii ani o zona extrem de atractiva pentru turiști, deși mai este locuit doar de cateva zeci de oameni.


Ce parere ai despre aceasta stire?