Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Musicalul PARCUL DE DISTRACȚII revine cu o serie de trei reprezentații

Publicat:

Dupa doua spectacole sold-out, Musicalul PARCUL DE DISTRACȚII, revine cu o serie de trei reprezentații pana la sfarșitul anului 2019, potrivit Mediafax.

Citește și: și prințul Harry s-au asociat pentru o campanie pentru sanatatea mintala

Din 27 octombrie, micii artiști ai de Copii București revin pe scena Teatrului Național de Opereta și Musical „”, cu trei reprezentații ale musicalului „PARCUL DE DISTRACȚII”. PARCUL DE DISTRACȚII” a constituit lansarea de Copii București pe scena profesionista și a…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nury Guney revine pe scena iUmor cu un numar savuros, duminica, de la ora 20:00, pe Antena 1

13:50, 05.04.2024 - Cele mai spectaculoase momente artistice, numere inedite și concurenți talentați se vad duminica, de la 20:00, pe Antena 1 și in AntenaPLAY, in cel mai nou episod iUmor – Alege comedia, sezonul 16.

„Voievodul Țiganilor” - Destinul implinit al unui voievod și al unei țiganci, o poveste despre dragoste și revenire”, pe scena Teatrului Național de Opereta și Musical “Ion Dacian”

13:05, 23.03.2024 - Duminica, 14 aprilie 2024, de la ora 18.00, scena Teatrului Național de Opereta si Musical “Ion Dacian” va gazdui spectacolul ”Voievodul țiganilor”, o opereta care aduce in lumina povești de iubire și lupta din prima jumatate a secolului al XVIII-lea

Alexandru Țiproc, regele invențiilor, revine pe scena iUmor de ziua lui Cheloo. Ce au spus jurații: „Arhanghelul roboticii”

12:50, 22.03.2024 - iUmor - Alege comedia sezonul 16 aduce in fața celor șase jurați, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, și in cel de-al șaselea episod, difuzat duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, cele mai surprinzatoare numere de umor, invitați speciali și momente care vor starni hohote de ras.

Spectacolul Magic Swing revine pe scena Teatrului National de Opera si Balet Oleg Danovski Constanta

14:21, 17.03.2024 - In aceasta seara, 17 martie a.c., de la ora 19:00, pe scena Teatrului National de Opera si Balet "Oleg Danovski" Constanta revine spectacolul "Magic Swing". Conceptul spectacolului este unul bazat pe sincretismul artelor, in stradania de a pava cu sensibilitate si atitudine solara drumul dinspre scena…

”Liliacul” - o noapte de iubire, ras și dezvaluiri incantatoare in Viena secolului al XIX-lea

16:10, 17.02.2024 - Descopera intrigile și rasetele unei petreceri magice, sambata, 23 martie, incepand cu orele 19.00, pe scena Teatrului Național de Opereta si Musical “Ion Dacian” care va gazdui spectacolul ”Liliacul”.

My Fair Lady – o simfonie a transformarii și dragostei, un epos muzical despre ascensiunea umana pe scena Teatrului Național de Opereta și Musical ”Ion Dacian”

15:30, 08.02.2024 - Invața, iubește, transforma - spectacolul care iți atinge sufletul și te indeamna sa te descoperi in ritmul fermecator al My Fair Lady, va fi oferit publicului pe 10 februarie, de la ora 18:00, pe scena Teatrului Național de Opereta și Musical ”Ion Dacian

Opera "Alexandru Lapușneanu" inca așteapta sa fie repusa in scena Teatrului Național de Opera și Balet. Explicație: "Deocamdata, este prea costisitor"

04:50, 08.02.2024 - Operele maestrului Gheorghe Mustea, "Alexandru Lapușneanu" și "Ștefan cel Mare" iși așteapta rindul pentru a bucura publicul nostru. Aceste spectacole nu sint incluse, deocamdata, in repertoriul Teatrului Național de Opera și Balet "Maria Bieșu" (TNOB), insa se dau asigurari ca, dupa ce vor fi soluționate…

RADU PETROVICI: „Imi propun sa dezvolt Teatrul Național de Opereta și Musical ION DACIAN intr-un mediu in care fiecare membru sa se simta valorizat și inspirat”

17:50, 22.01.2024 - Este tanar, cu viziune, indragostit de muzica și pasionat de management. In noiembrie 2023, Radu Petrovici a preluat funcția de Manager al Teatrului Național de Opereta și Musical „Ion Dacian”, o instituție cu o istorie zbuciumata, pe alocuri neclara și uneori nedreapta. In prezent repertoriul se dezvolta,…


Ce parere ai despre aceasta stire?