Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Motocicliştii "Rolling Thunder" au defilat la Washington în onoarea militarilor căzuţi pe câmpul de luptă VIDEO

Publicat:

Mii de membri ai grupului de motociclisti "", purtand drapelul , au defilat duminica in capitala Washington in onoarea militarilor americani cazuti pe campul de lupta, relateaza luni AFP.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Tensiuni Israel-Iran: Militarilor israelieni li s-a oprit concediul

14:55, 04.04.2024 - IDF a anuntat joi ca opreste concediul pentru toate unitatile de lupta, conform epicnews.ro. „In conformitate cu evaluarea situatiei, s-a decis ca temporar concediul va fi intrerupt pentru toate unitatile de lupta ale IDF”, au anuntat reprezentantii armatei, potrivit Sky News. Cladirea consulatului…

Ucrainenii distrug cu drone terminale Starlink folosite de soldații ruși pe campul de lupta VIDEO

07:05, 27.03.2024 - Trupele ucrainene din prima linie spun ca se confrunta cu probleme de conectare la serviciul vital de internet Starlink folosit pentru a dirija flota de drone de atac a Kievului, raportand totodata o creștere a utilizarii dispozitivelor de soldații ruși, relateaza CNN.

Jens Stoltenberg e suparat ca țarile NATO nu furnizeaza suficiente muniții Ucrainei: „Acest lucru are consecinte pe campul de lupta”

15:50, 14.03.2024 - Tarile membre ale NATO nu furnizeaza "suficiente munitii" pentru Ucraina, iar acest lucru are "consecinte in fiecare zi pe campul de lupta", a avertizat joi secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, citat de France Presse, scrie Agerpres.

Generalul Sirskii, despre situația de pe campul de lupta din Ucraina: este „dificila” in Est

17:25, 13.03.2024 - Comandantul-sef al armatei ucrainene, generalul Oleksandr Sirskii, a recunoscut miercuri ca situatia pe frontul din estul Ucrainei ramane „dificila”, unde trupele ruse sunt in ofensiva, spre deosebire de alte zone, unde activitatea acestora „s-a diminuat puternic”.

Donald Trump devine un caz unic in istorie și ajunge in fața temutei Curți Supreme din SUA

06:20, 29.02.2024 - Curtea Suprema a Statelor Unite a acceptat miercuri sa se sesizeze in problema imunitatii penale invocate de Donald Trump si sa o examineze la sfarsitul lunii aprilie, cu cateva luni inainte de alegerile prezidentiale, noteaza AFP, informeaza Agerpres. O Curte de apel federala a respins pe 6 februarie…

Curtea Suprema se sesizeaza in problema imunitatii penale a lui Trump

06:00, 29.02.2024 - Curtea Suprema a Statelor Unite a acceptat miercuri sa se sesizeze in problema imunitatii penale invocate de Donald Trump si sa o examineze la sfarsitul lunii aprilie, cu cateva luni inainte de alegerile prezidentiale, noteaza AFP. O Curte de apel federala a respins pe 6 februarie imunitatea penala…

ISW: Rusia a recapatat inițiativa strategica pe campul de lupta

07:00, 27.02.2024 - Ocupanții ruși au recapatat inițiativa pe toata linia frontului și vor putea desfașura acțiuni ofensive oricand și oriunde vor se arata intr-un articol recent al Institutului pentru Studiul Razboiului (ISW).

Clujeanca Adela Mirza, președintele Alternativa Dreapta, merge la CPAC alaturi de Donald Trump

07:50, 22.02.2024 - In aceste zile, clujeanca Adela Mirza, președintele Partidului Alternativa Dreapta, se afla in Statele Unite ale Americii, la Washington D.C., pentru a participa la CPAC 2024. Acest eveniment de prestigiu reunește marii lideri conservatori din intreaga lume, oferind o platforma de discuții și schimb…


Ce parere ai despre aceasta stire?