Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

STUDIU: Motivul principal pentru care femeile nu dorm noaptea, iar bărbaţii da!

Publicat:

Este oficial - femeile isi petrec noptile nedormind, din cauza grijilor financiare, in timp ce barbatii stau treji «din nimic».

Intr-un nou studiu, femeile au fost intrebate ce le tine treze noaptea, iar 30% dintre ele au spus ca problemele banesti.

35% dintre barbati au spus ca «nimic», informeaza dailymail.co.uk.

Cercetarea realizata de Manilla.com a fost facut pe 1000 de barbati si femei din SUA. Al doilea motiv pentru femei a fost stresul de la munca.

Descoperirile nu vin ca o noutate pentru unii oameni de stiinta si…

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

UN NOU STUDIU Programul de munca poate sa ne influențeze sanatatea

10:16, 08.04.2024 - Conform unui studiu publicat recent, programul de lucru poate avea un impact semnificativ asupra sanatații noastre. Cercetarea, realizata pe parcursul a 30 de ani și implicand 7.000 de participanți, .... The post UN NOU STUDIU Programul de munca poate sa ne influențeze sanatatea first appeared on Informatia…

BRAND PERSONAL Femeile iși construiesc brandul personal mai greu decat barbații

13:46, 05.04.2024 - In lumea profesionala contemporana, importanța unui brand personal puternic este incontestabila. The post BRAND PERSONAL Femeile iși construiesc brandul personal mai greu decat barbații first appeared on Informatia Zilei .

Geamana siameza Abby Hensel s-a casatorit. Motivul pentru care femeile nu au recurs la operația de separare VIDEO

19:15, 28.03.2024 - Una dintre cunoscutele gemene siameze Abby și Brittany Hensel și-a gasit dragostea adevarata. Conform Mirror, tanara Abby Hensel, in varsta de 34 de ani, s-a casatorit cu Josh Bowling, asistent medical și veteran al armatei Statelor Unite.

Barbatii diabetici, mai predispusi decat femeile la boli renale din cauza diferențelor de metabolism (studiu)

14:40, 13.03.2024 - Barbatii diagnosticati cu diabet sunt mai expusi riscului de a suferi de o boala renala cunoscuta sub numele de nefropatie, comparativ cu femeile, ceea ce se explica partial prin diferentele de metabolism dintre cele doua sexe, transmite miercuri EFE, citata de Agerpres.

Barbatii diabetici sunt mai predispusi decat femeile la boli renale din cauza metabolismului celular (studiu)

14:31, 13.03.2024 - Barbatii diagnosticati cu diabet sunt mai expusi riscului de a suferi de o boala renala cunoscuta sub numele de nefropatie, comparativ cu femeile, ceea ce se explica partial prin diferentele de metabolism dintre cele doua sexe, transmite miercuri EFE. Aceasta este concluzia unui studiu international…


Ce parere ai despre aceasta stire?