Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Motive serioase să mănânci grapefruit

Publicat:

Potrivit unui studiu realizat de (AHA), flavonoidele pe care le contin citricele – inclusiv grapefruit-ul – reduc riscul producerii unui accident vascular cu aproximativ 19%. Un alt studiu, realizat in 2015, a dezvaluit faptul ca o dieta bogata in legume si fructe, printre care si grapfruit-ul, scade cu pana la 15% riscul dezvoltarii bolilor cardiovasculare. De asemenea, potasiul pe care il contin aceste fructe contribuie la tinerea sub control a tensiunii arteriale.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Joburile de rutina cresc riscul de declin cognitiv cu 66% și de demența cu 37%, potrivit unui studiu

08:26, 18.04.2024 - Conform unui nou studiu, activitatea intensa a creierului la locul de munca ar putea da roade nu numai in ceea ce privește avansarea in cariera, ci ar putea, de asemenea, sa protejeze cogniția și sa contribuie la prevenirea demenței pe masura ce inaintezi in varsta.

Ce riscuri exista daca mananci in restaurantele din mall-uri. Ce a dezvaluit un specialist

16:20, 16.04.2024 - Restaurantele din mall sunt foarte frecventate de tineri, și nu numai. Mancarea este delicioasa și se servește foarte repede. Cu toate acestea, specialiștii spun ca trebuie sa avem grija, deoarece ne punem sanatatea in pericol. Riscul la care ne expunem cand mancam la restaurantele din mall Restaurantele…

STUDIU Derivat de ketamina administrat dupa naștere poate reduce riscul de depresie postpartum

14:16, 11.04.2024 - Jumatate dintre ele au primit o injecție de esketamina la 40 de minute dupa naștere, iar cealalta jumatate a primit un placebo. The post STUDIU Derivat de ketamina administrat dupa naștere poate reduce riscul de depresie postpartum first appeared on Informatia Zilei .

Pastilele pentru contraceptie cresc riscul apariției unor tumori. Concluziile unui studiu observațional pe 18.000 de femei

01:40, 29.03.2024 - Milioane de femei din intreaga lume care utilizeaza anumite medicamente hormonale pentru contraceptie si pentru a gestiona afectiuni precum endometrioza pot prezenta un risc crescut de tumori cerebrale rare, de obicei benigne, sustin cercetatorii, conform News.ro. Potrivit The Guardian, oamenii de…

Studiu: Medicamentele hormonale ar putea creste riscul de tumori cerebrale printre femei

11:35, 28.03.2024 - Milioane de femei din intreaga lume care utilizeaza anumite medicamente hormonale pentru contraceptie si pentru a gestiona afectiuni precum endometrioza pot prezenta un risc crescut de tumori cerebrale rare, de obicei benigne, sustin cercetatorii citați de The Guardian. Oamenii de stiinta au descoperit…

Beneficiile incredibile ale ceaiului de fructe de padure. Ne menține pielea tanara și reduce riscul de boli cronice.

13:05, 21.02.2024 - Ceaiul este una dintre bauturile cele mai populare și apreciate in intreaga lume. Puțini știu ca ceaiul de fructe de padure este recomandat datorita beneficiilor pe care le aduce organismului.

Legatura dintre decalajul cronic de fus orar și riscul de cancer hepatic (studiu)

07:30, 12.02.2024 - Atunci cand sunt intrebati ce ar putea cauza cancerul, oamenii se gandesc cel mai probabil la substante chimice, cum ar fi tutunul, sau la radiatiile razelor ultraviolete ale soarelui, dar, probabil, decalajul orar cronic nu le vine in minte. Studiile epidemiologice la om au asociat decalajul orar cronic,…

Atenție! Scobitul in nas crește riscul de a dezvolta principala forma de demența din lume

23:10, 08.02.2024 - Un studiu recent a identificat o posibila legatura intre scobitul in nas și riscul crescut de a dezvolta Alzheimer, principala forma de demența din lume.Un studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea Griffith (Australia) a observat ca infecția cu Chlamydia pneumoniae in nervul olfactiv poate…


Ce parere ai despre aceasta stire?