Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Moţiune de cenzură. Petre Daea, răspunsul zilei despre şansele pe care le are demersul opoziţiei

Publicat:

Intrebat daca crede ca motiunea de cenzura va trece de Parlament, ministrul a declarat: "Sunt multe schimbari climatice, dar aici nu se intampla nimic". Cat priveste alocarile bugetare facute de catre Guvern catre primarii, decizie care urmeaza a fi luata vineri, a declarat: "Tot timpul sunt multumit atunci cand se dau bani". 

Motiunea de cenzura initiata de Opozitie, intitulata „Ca sa reconstruim Romania, trebuie demis de urgenta!", va fi dezbatuta si votata joi, 10 octombrie, in Parlament

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ghicitoarea zilei: „Care nod nu poate fi dezlegat?”. Care este raspunsul

11:40, 11.02.2024 - Redacția Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri din Romania, a pregatit pentru tine cateva ghicitori interesante pe care sa le impartașești cu cei apropiați. Ai idee care sunt raspunsurile la urmatoarele intrebari?

Ghicitoarea zilei: „Ce este cea mai buna, cea mai scumpa, cea mai scurta și cea mai dulce?”. Care este raspunsul

14:35, 09.02.2024 - Redacția Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri din Romania, a pregatit pentru tine cateva ghicitori interesante pe care sa le impartașești cu cei mai dragi oameni din viața ta. Tu ai idee care sunt raspunsurile la urmatoarele intrebari?

Ghicitoarea zilei: „Care cuvant din dicționar este scris greșit?”. Tu ai idee care este raspunsul?

09:45, 06.02.2024 - Redacția Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri din Romania, ți-a pregatit cateva ghicitori care iți vor da de gandit și te vor amuza in aceasta zi de marți. Tu ai idee care este raspunsul la urmatoarea intrebare?

Ghicitoarea zilei: „Ce poate calatori in lume, ramanand in același colț?”. Care este raspunsul

14:25, 29.01.2024 - Redacția Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri din Romania, ți-a pregatit pentru astazi o ghicitoare care te va pune la gandit. Iata ce ghicitori sa impartașești cu cei mai dragi oameni din viața ta!

Ghicitoarea zilei: „Ce intra de trei ori in femeie?”. Nu mulți știu raspunsul

12:50, 28.01.2024 - Redacția Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri din Romania, ți-a pregatit o ghicitoare care iți va da foarte mult de gandit. Tu ai idee care este raspunsul corect la intrebarea de mai jos? Nu mulți știu!

Ghicitoarea zilei: „Ce ii spune un perete altui perete?”. Tu ai idee care este raspunsul?

13:16, 27.01.2024 - Pentru aceasta zi de sambata, redacția Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri din Romania, ți-a pregatit o ghicitoare extrem de tare. Tu ai idee care este raspunsul la intrebarea de mai jos?

Ghicitoarea zilei: „Ce e mic la vedere, dar mare la incapere?”. Care este raspunsul

09:45, 24.01.2024 - Redacția Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri din Romania, ți-a pregatit cateva ghicitori pe care sa le impartașești cu cei mai dragi oameni din viața ta. Nu mulți știu raspunsul la aceste intrebari.

Ghicitoarea zilei: „Cate luni pe an au 28 de zile?”. Nu mulți știu raspunsul

10:25, 23.01.2024 - Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri din Romania, ți-a pregatit ghicitoarea zilei, dar și alte ghicitori pe care sa le impartașești cu cei mai dragi oameni din viața ta. Nu mulți știu raspunsul.


Ce parere ai despre aceasta stire?