Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Monica Tatoiu critică Clujul: ”A fost un soc”

Publicat:

, fostul director general al Oriflame România, se afla la Cluj-Napoca, dar a criticat dur orașul. 

&"Castane coapte. in studentie imi umpleam buzunarele cu ele si mergem sa vad filme subversive la . nu stiu ce sa spun fara sa deranjez. O casa de amanet si &"outleturi&" turcesti in centrul orasului. Vitrinele arata sinistru. Restaurantele bune sunt pline de straini. O ceainarie si o florarie &"posh&". Mai incolo un second hand numit &"&". Ganguri murdare, nereconditionate. Tinerii nu vad detaliile astea.

Pe…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vasile Dincu: „E fain la Cluj, dar poate fi și mai fain. Am atins culmea fainoșagului?” / "Exista o tendința a unei gaști de a șterge urmele romanești din Cluj-Napoca"

19:05, 19.04.2024 - Liderul PSD Vasile Dincu a atras atenția asupra blocajelor cu care se confrunta Clujul și a vorbit despre existența unei gaști care are in plan ștergerea oricaror urme romanești din oraș. 

Clujul de doi lei: l_au jefuit pe Robi, simpaticul vanzator ambulant din centrul orașului. Ii recunoaște cineva?

15:25, 15.04.2024 - Robi, cel mai cunoscut vanzator stradal din Cluj-Napoca, a fost jefuit de doi indivizi. Aceștia au sustras din caruciorul parcat in fața la Melody mai multe odorizante de mașina, profitand de faptul ca Robi era intr-o discuție cu un potențial client oprit la semafor, arata Ziar de Cluj. Cei doi au fost…

Clujul sufocat de fum: Calitatea aerului afectata de incendiile forestiere și de vegetație

10:40, 10.04.2024 - In urma analizelor pe datele disponibile și masuratorile rețelelor private și naționale, calitatea aerului din Cluj-Napoca este afectata din cauza incendiilor de vegetație care au avut loc marți.

Alt hoț de lalele surprins in acțiune!

14:25, 02.04.2024 - Daca luni semnalam faptul ca o hoața a fost prinsa in acțiune in timp ce fura lalele din rondourile aflate in Piața Mihai Viteazu din Cluj-Napoca. Acum s-a inregistrat un alt caz de acest gen. Cel mai probabil dorea sa le vanda și sa faca „un ban cinstit”. In aceasta perioada e o explozie de frumusețe…

Emil Boc la ZIUA LIVE: „Sta in puterea noastra sa facem din Clujul nostru drag un loc din care sa nu vrem sa plecam"

13:25, 26.03.2024 - Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, subliniaza ca politica de coeziune este acel „lipici" care ține azi unita Uniunea Europeana. La Cluj au ajuns peste 420 milioane euro prin proiecte europene implementate. Alte peste 4 miliarde de euro vor veni prin proiecte aflate in implementare.

Plan ambițios: traseu de plimbare prin natura, care va traversa „vertical” Clujul

23:35, 29.02.2024 - Dezvoltarea zonei industriale din nordul municipiului Cluj-Napoca, in care s-a investit pana recent mult mai puțin decat in alte parți ale orașului, devine treptat o prioritate, atat pentru autoritați cat și pentru investitori.

A fost plecat 10 ani in strainatate, iar acum regreta ca s-a intors acasa: „Nu știu ce a fost in capul meu”

19:55, 18.02.2024 - Cluj-Napoca este locul in care mii de studenți se muta anual pentru a studia, dorindu-și sa ramana și dupa studii aici pentru a-și cladi o cariera. Chiar și așa, exista tineri care-și doresc sa plece din acest oraș pentru a studia in strainatate, din dorința de a avea oportunitați mai bune decat cele…

Știați ca in Campia Turzii, la fiecare 2 locuitori, este inregistrat cate un autovehicul?!

20:41, 31.01.2024 - Este binecunoscut faptul ca ultimii ani au adus o creștere semnficativa a numarului de autovehicule, atat la nivel local cat și la nivel național. Insa cum arata aceasta creștere, din punct de vedere statistic? Spre exemplu, in Mun. Campia Turzii, numarul autovehiculelor a evoluat din 2020 pana in 2024,…


Ce parere ai despre aceasta stire?