Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Momente grele pentru Charlize Theron. Actrița a suferit trei operații

Publicat:

a dezvaluit ca a suferit trei operații, dupa ce s-a ranit in timpul filmarilor. Actrița sud-africana nu a oferit insa informații suplimentare cu privire la cauzele care au adus-o pe mana medicilor. Laureata cu un premiu Oscar, Charlize s-a lovit la un deget in timpul filmarilor pentru pelicula . „Filmez pentru... -ul Momente grele pentru . Actrița a suferit trei operații apare prima data in TaBu .

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Frații Stoica, declarații exclusive despre cele mai grele momente din cariera! "Dumnezeu m-a impins din spate" / VIDEO

22:50, 18.04.2024 - Frații Stoica fac declarații exclusive despre cele mai grele momente prin care au trecut in sport. Cum a inceput cariera celor doi, dar și cum a fost drumul spre succes. Andrei și Bogdan Stoica vorbesc despre provocarile prin care au trecut.

Momente grele pentru mama lui Gabi Stangau. S-au implinit șase saptamani de la moartea violonistului, dar și șase ani de cand și-a pierdut soțul: „Cui m-ați lasat...” / FOTO

21:45, 28.03.2024 - Familia lui Gabi Stangau trece prin momente cumplite. Au trecut șase saptamani de cand violonistul a murit, in urma accidentului de ATV. De curand, s-au implinit și șase ani de cand tatal lui s-a stins din viața. Mama lui Gabi Stangau este copleșita de durere.

Actrița celebra, diagnosticata cu cancer la san! A suferit operație de dubla mastectomie: ”Cele mai grele momente”

15:40, 14.03.2024 - O actrița cunocuta la nivel internațional a primit un diagnostic crunt din partea medicilor. A aflat ca are cancer in urma evaluarii scorului pentru riscul de cancer la san, efectuat de medicul sau. Dupace rezultatul a fost pozitiv, a trecut prin mai multe operații timp de un an.

„Dintr-o data, avionul a picat din cer”. Momente de groaza in timpul unui zbor in care pasagerii s-au izbit de tavanul avionului

07:06, 13.03.2024 - Investigatorii studiaza inregistratoarele de voce și de zbor ale unui avion care a cazut dintr-o data in gol, zeci de pasageri fiind raniți și avand nevoie de ingrijiri medicale, dupa ce s-au simțit ca și cand i-ar fi lovit „un cutremur”, scrie The Guardian.

GSP: Simona Halep rupe tacerea: „M-a parasit, a fost un șoc sa stau fara el". A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente

14:11, 25.02.2024 - Simona Halep (32 de ani) și-a reamintit momentul in care Darren Cahill (58 de ani), antrenor cu care a colaborat timp de 6 ani, a amenințat-o ca va rupe ințelegerea.Simona Halep a declarat ca in 2017 a existat un meci al unui turneu din Miami la care nu s-a purtat așa cum ar fi trebuit.

Sylvester Stallone a trecut prin șapte operații dupa ce și-a fracturat gatul in timpul filmarilor pentru „The Expendables”

08:15, 25.02.2024 - Sylvester Stallone a facut o serie de dezvaluiri in noul sezon „The Family Stallone”, marturisind ca a fost nevoit sa treaca prin șapte operații majore dupa ce și-a fracturat gandul in timpul filmarilor pentru „The Expendables”. La vremea respectiva, actorul in varsta de 77 de ani filma o scena cu luptatorul…

Emilian trece prin momente grele. Un suflet apropiat artistului a murit: „Cat de mulți oameni a facut fericit” / FOTO

15:45, 22.02.2024 - Emilian nu trece prin cea mai buna perioada, asta dupa ce un suflet drag lui a murit. Artistul era atașat de el, și nu doar lui ii aducea mereu zambetul pe buze, ci intregii familii. Imaginile emoționante postate de curand.


Ce parere ai despre aceasta stire?