Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

MOARTE TULBURĂTOARE. Un bărbat, găsit fără suflare într-un parc din Capitală. Ce spune soţia victimei (VIDEO)

Publicat:

Descoperire macabra intr-un parc din Capitala. Cadavrul unui barbat ce atarna de un copac, a fost gasit, ieri, de un locuitor al sectorului CiocanaIngrozit, acesta a alertat imediat politia.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire macabra in Galati: Cadavrul unui barbat, invelit intr-o prelata, a fost gasit in spatele Gradinii Publice

16:20, 29.03.2024 - Un barbat a fost gasit mort intr-o zona dezafectata aflata in spatele Gradinii Publice din municipiul Galati, trupul acestuia fiind invelit intr-o prelata si prezentand urme de violenta, informeaza vineri IPJ Galati.

Cadavrul unui barbat, gasit langa Balta Craiovița. Are leziuni și rani grave. Ce ipoteze au polițiștii

23:06, 26.03.2024 - Descoperire șocanta in Craiova! Trupul neinsuflețit al unui barbat a fost gasit in Craiova, in apropiere de Balta Craiovița. Polițiștii au intervenit in urma unei sesizari, iar ceea ce au gasit la fața locului i-a surprins. Cadavrul avea mai multe rani și leziuni pe corp.

Acces Direct. Moarte suspecta intr-un depozit. Valerie a fost gasit fara suflare la locul de munca. Familia vrea sa se faca dreptate

19:45, 22.03.2024 - Au trecut mai bine de patru ani de cand Valerie a murit, dar familia inca nu știe ce s-a intamplat cu adevarat. Soția și sora lui vor sa se faca dreptate, dupa ce li s-a spus ca barbatul și-ar fi gasit sfarșitul in urma unui accident de munca.

Incident șocant in Capitala! Un barbat și-a incendiat soția, dupa ce i-a spus ca-l parasește

20:05, 14.02.2024 - Un barbat in varsta de 60 de ani ar fi aruncat atat asupra sa, cat și asupra soție o substanța inflamabila, dupa care ar fi aprins o sursa de foc. Mama femeii a suferit și ea arsuri. Focul a fost stins și cu sprijinul unui vecin.

Acces Direct. Moarte suspecta la indigo, in Bailești. Un alt barbat a fost gasit fara suflare la 18 km de locul unde a murit Minel. Unde a fost descoperit / VIDEO

19:00, 13.02.2024 - In urma cu o zi, Costel spunea ca fratele lui, Minel, ar fi fost ucis și ca deja banuiește cine i-ar fi facut rau. Ieri, un alt caz a fost semnalat de la un telespectator. In luna martie 2020, tatal lui Ion a fost gasit fara suflare la 18 km distanța de locul unde Minel a murit.

Casa groazei din Vaslui. Cadavrul mumificat al unui barbat, descoperit in locuința unde fusesera gasite doua femei moarte

13:10, 10.02.2024 - In cursul zilei de vineri, 9 februarie 2024, un postas care ducea pensiile in comuna Stefan cel Mare, din Vaslui, a facut o descoperire macabra. Acesta a gasit, intr-o casa, doua femei decedate.

Descoperire șocanta pe un camp in apropiere de Oradea. Un barbat de 42 de ani a fost ucis de propria sora si abandonat. Cadavrul a fost descoperit de un trecator / FOTO

18:06, 08.02.2024 - O descoperire macabra a avut loc, in cursul zilei de joi, 8 februarie 2024, dimineata, pe un camp in apropiere de Oradea. Ei bine, cadavrul unui barbat a fost gasit, putin inainte de ora 8, de un trecator care a zarit in apropierea unei piste de alergat, pe drumul dintre Oradea si Santandrei.

Descoperire șocanta! Trupul neinsuflețit al unui barbat a fost gasit in hornul unei case. Cadavrul era invelit intr-o patura

18:50, 24.01.2024 - Descoperire macabra in hornul unei case din Georgia, acolo unde a fost gasit trupul neinsuflețit al unui barbat in varsta de 43 de ani. Potrivit informațiilor, cadavrul ar fi fost gasit la mai bine de o luna de cand acesta fusese dat disparut.


Ce parere ai despre aceasta stire?