Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Moarte subită în Capitală. Un bărbat din Capitală a căzut fără suflare la pământ (VIDEO)

Publicat:

Un barbat de 32 de ani, locuitor al sectorului Rașcani, a cazut fara suflare la pamant in spatele unui liceu din acelasi cartier. Totul s-a intamplat in prima jumatate a zilei de ieri, chiar sub ochii unei profesoare.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Scene șocante in Capitala! Un barbat a cazut de pe un pasaj din Sectorul 1, dupa ce i s-a facut rau

16:15, 23.04.2024 - Scene șocante s-au petrecut in Capitala, in cursul zilei de azi. Un barbat a cazut de pe un pasaj din Sectorul 1, dupa ce i s-ar fi facut rau. Ulterior, victima a fost transportata la spital.

Scene dramatice in Capitala! Un barbat a cazut de pe un pasaj, dupa ce i s-ar fi facut rau

16:00, 23.04.2024 - Un incident cutremurator a avut loc marți, 23 aprilie, in București. Din primele informații, s-a intamplat in Sectorul 1. La fața locului au intervenit de urgența atat polițiștii, cat și cadre medicale. Dupa ce s-a dat alerta, polițiștii și un echipaj medical au intervenit cat s-a putut de repede in…

Barbat de 59 de ani operat de urgența la Spitalul Clinic Județean Arad dupa ce a cazut de la 6 metri inalțime

15:45, 23.04.2024 - Un barbat in varsta de 59 de ani, din Arad, a ajuns in stare grava – luni seara – la Unitatea de Primire Urgența (UPU)... The post Barbat de 59 de ani operat de urgența la Spitalul Clinic Județean Arad dupa ce a cazut de la 6 metri inalțime appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Caz șocant la o gradinița din capitala: Un copilaș și un barbat au fost mușcați de un caine maidanez

11:05, 09.04.2024 - Un copil și un barbat au avut nevoie de ingrijiri medicale, dupa ce au fost mușcați de un caine maidanez la o gradinița din sectorul Botanica. Administrația instituției a solicitat intervenția I.M „Supraveghere și protecția animalelor”, care au capturat cainele.

Un barbat care lucra la un șanț a murit dupa ce un mal de pamant a cazut peste el

20:20, 05.03.2024 - Tragedie la marginea localitatații timișene Biled, marți dupa-amiaza. Un barbat care lucra la un șanț de colectare a apei, la marginea șoselei, a murit dupa ce a fost ingropat de viu. „La data de 5 martie, in jurul orei 14:55, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurala Sanandrei au fost sesizați…

Acces Direct. Moarte suspecta la indigo, in Bailești. Un alt barbat a fost gasit fara suflare la 18 km de locul unde a murit Minel. Unde a fost descoperit / VIDEO

19:00, 13.02.2024 - In urma cu o zi, Costel spunea ca fratele lui, Minel, ar fi fost ucis și ca deja banuiește cine i-ar fi facut rau. Ieri, un alt caz a fost semnalat de la un telespectator. In luna martie 2020, tatal lui Ion a fost gasit fara suflare la 18 km distanța de locul unde Minel a murit.

Barbat din Petriș, reținut pentru 24 ore, dupa ce a pus la pamant 21 arbori

16:10, 03.02.2024 - Inspectoratul de Poliție Județean Arad informeaza ca oamenii legii au reținut pentru 24 de ore un barbat din Petriș , dupa ce a taiat ilegal... The post Barbat din Petriș, reținut pentru 24 ore, dupa ce a pus la pamant 21 arbori appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Tragedie la unul din mall-urile Timișoarei, un barbat a cazut de la inalțime

09:45, 01.02.2024 - Tragedie la unul din mall-urile Timișoarei, un barbat a cazut de la inalțime. Tragedie la unul din mall-urile Timișoarei, petrecuta in aceasta dimineața, in jurul orei 6, cand un muncitor a cazut de la inalțime.


Ce parere ai despre aceasta stire?