Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Moarte îngrozitoare! O femeie și-a pierdut viața, după ce iubitul a recurs la o fantezie bizară, în pat. Carnea a început să i se topească de pe oase

Publicat:

, o tanara in varsta de 24 de ani, din , și-a gasit sfarșitul, dupa ce iubitul ei a decis sa o suprinda in dormitor. Fantezia pe care tanarul a pus-o in practica a ucis-o.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Moarte sinistra: o femeie a decedat dupa ce a folosit unguent cu plumb pentru hemoroizi

20:15, 17.04.2024 - O femeie a murit otravita cu plumb dupa ce a folosit un unguent pentru hemoroizi. Autoritațile sanitare avertizeaza populația cu privire la un unguent vietnamez pentru hemoroizi care conține o "cantitate extrem de periculoasa" de plumb.

Cum a ajuns o femeie sa iși piarda vocea dupa operația de cezariana. Metoda bizara la care a apelat ca sa-și recapete glasul

14:41, 10.04.2024 - Femeia in varsta de 31 de ani din Marea Britanie a invațat sa vorbeasca din nou, dupa ce și-ar fi pierdut vocea in urma unei operații de cezariana. Nimeni nu se aștepta ca apoi, o metoda atat de banala, sa ii readuca glasul. Iata cum a reușit!

Relațiile Regelui Charles inainte de casatoria cu Regina Camilla. Cine sunt femeile din viața monarhului Marii Britanii

08:05, 07.04.2024 - Relațiile Regelui Charles inainte de casatoria cu Regina Camilla. Cine sunt femeile din viața monarhului Marii BritaniiPresa a scris de-a lungul timpului despre ce relații a avut Regele Charles inainte de casatoria sa cu Regina Camilla. Monarhul Marii Britanii s-a iubit cu mai multe femeie inainte…

O femeie din Vaslui s-a sinucis dupa o discuție bizara cu partenerul de viața. Avea trei copii, dar nu a mai contat

17:40, 29.03.2024 - Femeia și-a pus capat zilelor pentru ca un consatean i-a vorbit trivial și a amenințat-o la magazinul din sat, iar concubinul a refuzat sa sune la 112 și a incercat sa o calmeze. Ea a ingerat tomoxan, o substanța extrem de toxica, folosita pentru deparazitarea animalelor.

"Sunt de unde este și Messi". O femeie de 90 de ani a povestit cum a reușit sa scape cu viața din mainile teroriștilor

11:30, 22.03.2024 - "Sunt de unde este și Messi", le-a spus Esther Cunio, in varsta de 90 de ani, celor doi teroriști Hamas care intrasera in casa ei inarmati si mascati, in dimineața de 7 octombrie. Batrana s-a nascut in Argentina.

Caz șocant in Buzau. O femeie a sarit de la etajul patru, din cauza ca era agresata de iubitul ei

14:15, 19.03.2024 - O femeie din Buzau a recurs la un gest extrem, dupa ce a fost agresata și incuiata in casa de catre iubitul ei. Aceasta a sarit de la etajul patru al blocului in care locuia. Oamenii legii au luat masuri in cazul barbatului din Buzau. iata in ce stare este femeia, dupa ce a recurs la gestul extrem.

Portarul de la "U" Cluj, in lupta pentru play-off: "Aici e pe viata si pe moarte"

08:50, 07.03.2024 - Runda cu numarul 30 programeaza duelurile decisive pentru calificarea in play-off-ul Superligii. In programul ultimei etape din sezonul regulat, Universitatea Cluj joaca de la ora 20:00, pe terenul celor de la Voluntari. 

Acces Direct. Moarte invaluita in mister. O femeie de afaceri din Targu Mureș a fost gasita fara suflare in apartamentul ei. Pe cine banuiesc surorile Ginei ca ar fi ucis-o / VIDEO

19:01, 16.02.2024 - Gina a murit in urma cu opt luni, in apartamentul ei din Targu Mureș. Acum, la aproape un an de la tragedie, familia nu are liniște și il acuza pe iubitul femeii ca i-ar fi facut ceva. Erau impreuna de aproape doi ani, timp in care partenerul ei ar fi influențat-o negativ.


Ce parere ai despre aceasta stire?