Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Moarte în chinuri groaznice pentru o femeie din Ungheni! A ars de vie în propria casă

Publicat:

Tragedie in satul Sinești, din raionul Ungheni.  O femeie in varsta de 73 de ani a fost gasita carbonizata, dupa ce casa in care locuia a fost cuprinsa de flacari.Incendiul a izbucnit in noaptea de marți spre miercuri.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Moarte sinistra: o femeie a decedat dupa ce a folosit unguent cu plumb pentru hemoroizi

20:15, 17.04.2024 - O femeie a murit otravita cu plumb dupa ce a folosit un unguent pentru hemoroizi. Autoritațile sanitare avertizeaza populația cu privire la un unguent vietnamez pentru hemoroizi care conține o "cantitate extrem de periculoasa" de plumb.

Tragedie in Bistrița-Nasaud! O femeie de 62 de ani a fost arsa de vie in propria casa, dupa ce locuința a luat foc / FOTO

18:30, 18.02.2024 - O alta tragedie a avut loc, de curand, de aceasta data in Bistrița-Nasaud! Este vorba despre o femeie in varsta de 62 de ani care și-a pierdut viața, dupa ce locuința ei a fost cuprinsa de flacari. Trupul i-a fost gasit complet carbonizat, in urma flacarilor violente care au izbucnit in propria locuința.

A lovit-o, a sugrumat-o si a ars-o pe corp. Mama care și-ar fi ucis fetița, in chinuri groaznice, reținuta

13:35, 01.02.2024 - Femeie acuzata ca și-a ucis fiica in varsta de 9 ani, pe care a lovit-o in mod repetat cu diverse obiecte, dar a și ars-o cu un aprinzator de aragaz, provocandu-i arsuri pe tot corpul, a fost reținuta joi. Femeia a fost reținuta dupa zece ore de audieri, ea spunandu-le procurorilor ca a comis fapta…

Cum a descoperit o femeie ca soțul o inșala cu propria mama. Ce se intampla de fiecare data cand se certa cu barbatul

15:15, 31.01.2024 - Laci Jane a povestit pe TikTok despre cea mai mare tradare din viața ei, iar videoclipurile sale au strans o mulțime de reacții din partea internauților. Iata cum a descoperit tanara ca soțul o inșala cu propria mama.

O tanara a gasit pe Instagram o femeie care semana perfect cu ea si apoi a ucis-o pentru a-si inscena propria moarte

19:00, 27.01.2024 - O tanara a pus la cale un plan, impreuna cu iubitul ei, pentru a-si inscena propria moarte. Astfel, ea a cautat si chiar a gasit pe Instagram o femeie care semana pefect cu ea, apoi a ucis-o si a facut pe toata lumea sa creada ca ea a fost cea care a muri

Tragedie in Dambovița. O femeie și fiicele sale de 6 și 13 ani au fost gasite moarte in casa

14:35, 25.01.2024 - O femeie in varsta de 49 de ani și fiicele sale, de 6, respectiv 13 ani, au fost gasite moarte, joi, 25 ianuarie 2024. Potrivit SAJ Dambovița. Cel mai probabil, ele s-au intoxicat cu monoxid de carbon

Tragedie in Dambovița. O mama și cele doua fiice ale ei au fost gasite moarte in propria casa

13:55, 25.01.2024 - Tragedie de proporții in Dambovița! O mama și fiicele sale au fost gasite moarte in propria lor casa, in urma cu puțin timp. Medicii au incercat sa le resusciteze, dar fara succes. Iata primele ipoteze ale anchetatorilor și care ar fi fost cauza morții celor trei.

O femeie și fiicele sale de 6 și 13 ani au fost gasite moarte in casa, in Dambovița

13:15, 25.01.2024 - Tragedie intr-o localitate din județul Dambovița. O femeie in varsta de 49 de ani a fost gasita moarta alaturi de cele doua fiice ale sale, de 6 și 13 ani. Potrivit SAJ Dambovița, cel mai probabil ele s-au intoxicat cu monoxid de carbon.


Ce parere ai despre aceasta stire?